Angyali üzenetekArkangyali üzenetekMihály arkangyal üzenetei

Mihály arkangyal üzenete: Emelkedjetek felül/Feltétel Nélküli Szeretet (2015.máj.15.)

Mihály arkangyal kártyaMihály arkangyal vagyok. Az égi Fény nevében szólok hozzátok drága testvéreim! Ti mind áldottak vagytok, még ha nem is érzitek magatokat sokszor annak, és mind a védelmem alatt álltok, ha kéritek. Ott ragyog szívetekben a Fény és a Szeretet, mit Teremtő Atyátoktól kaptatok ajándékba, amivel teremtett titeket. Lássatok túl végre minden félelmeiteken, és egótok játszmáin. Emelkedjetek felül, és engedjétek, hogy isteni lényetek, isteni létezésetek irányítsa életeteket. Mennyei csodák vagytok kedveseim. Tekintsetek magatokra ekként. 

Azok, akik most találnak rá önmaguk isteni valójára, azokra még nagy út vár. De ez az út tele van csodákkal. Maradjatok mindig erősek, emlékezzetek újra kedveseim.
A nehézségeket miket elétek gördít az élet, küzdjétek le Szeretetetek és Hitetek által. Hiszen ezek is csak azért vannak, hogy fejlődéseteket szolgálja.
Minden, amire vágytok, minden, ami tudatotokban megszületik, egyúttal meg is teremtődik. Már megtörtént minden, a MOST pillanatában. Legyetek tudatában isteni erőtöknek. Teremtsetek pozitívan és Szeretetből. Segítsétek EGYmást Feltétel Nélküli Szeretettel.
Nézz rá embertársadra és lásd benne ÖnMAGad. Hiszen Ő is Te vagy. És Te is Ő. EGYek vagytok mind.
Érezzétek át ezt a csodát. Ne harcoljatok tovább egótokkal. Engedjétek el, és meglátjátok, ahogy Fény megvilágítja utatokat. 
Tekintsetek minden lehetőségre az életben áldásként. Míg feltétel nélkül kapjátok, feltétel nélkül is fogadjátok, Szívből és Szeretettel. Ez lenne természetes létezésetek a Szeretetben, és egy Szeretettelteli új világban. Szívetek nyíljon meg, és engedjétek be isteni tudásotok drága Fény gyermekei az Égnek. Oltalmazó kardom kísér benneteket utatokon Szeretett Fényeim!
Mihály arkangyal
Közvetítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Szeretetünkkel és Fényünkkel öleljük körbe a Földet

Sandal

Angyali üzenet: Erő és kitartás Mihály arkangyaltól

Sandal

Kayamiel arkangyal üzenete: Türelem

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .