Angyali üzenetekArkangyali üzenetekGabriel arkangyal üzenetei

Gabriel arkangyal üzenete: Hold energiák/Hold mantra (2015.máj.6.)

Gabriel arkangyal kártyaSzeretett Fényeim! Gabriel szólok hozzátok. Ebben a hónapban a gyönyörűséges Hold női aspektusú energiáit fogjátok legfőképp érezni. Ősi erőt képvisel Holdanya, az örök ciklust, a változást. Tekintsetek fel az égre, merüljetek el csodálatos Fényében. Engedjétek, hogy átjárjon rajtatok tiszta energiája. A Hold energiáját most Ízisz (hold)istennő is felerősíti. 
Az elengedésben és a megtisztulásban segít leginkább szeretett Holdanyánk. Írjatok össze egy listát arról, amit szeretnétek életetekből elengedni, vagy írjátok fel azokat a dolgokat, amik nehézséget okoznak mindennapjaitokban. 
Ezeket a nehézségeket Ti teremtették önmagatoknak – gondolataitok által, – így nektek is kell őket elengedni. Nézzetek szembe teremtéseitekkel, és változtassatok rajtuk. Segítő energiáinkat befogadva sokkal könnyebb számotokra. Gyújthattok füstölőt és gyertyát is nyugodtan, hiszen ezek is segítenek a tisztulásban.
Használhatjátok ezt a mantrát is, amit most szeretettel nyújtok át nektek, mint a Hold arkangyala:  
“Holdanya tiszta Fénye, 
Szívem minden reménysége,
Szeretetem mélysége,
Az Ég mindenható istensége.
Ősi erő vagy te nekünk,

Gyönyörű szép HoldFényünk.
Átjárja testem tiszta energiád, 
Égi áldást kapok, s megnyitod szívem kapuját.”
Figyeljétek lelketek hangjait, érzéseit, figyeljetek a jelekre, mit kaptok. Váljatok tudatossá, és lépjetek a felismerés útjára.
A változást, változásokat Hittel a szívetekben várjátok ki. Legyetek türelemmel kedveseim.
Lássátok isteni szemmel csodálatos életeteket. Lássatok a szívetekkel. Lássatok a Szeretet fényén át. A MOST pillanatában vagytok mindig és egyedül Ti határozzátok meg életetek változásait minden egyes “percben” amit megéltek. Alakítsátok szívetek szerint tapasztalataitokat drága fényeim. 
Szívetek teli Szeretettel és Fénnyel, akárcsak Teremtő Atyánknak, hiszen ő mindig bennetek van, teremtésetek szikrája hordozza isteni fényét, fényeteket. 
Az én Örök Szeretetem és Fényem öleljen Titeket Mindörökké! 
Gabriel arkangyal, a Hírnök.
Közvetítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb