Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Sariel arkangyal

Sariel arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: “Isten parancsnoka”.
NEVÉNEK KIEJTÉSE: “Száriel”.
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: lelkek, kultúra, állatok, növények, gyógyítás, spirituális fejlődés
MENNYEI FELADATKÖREI: Sariel egyike a végrehajtó angyaloknak. Betartatja az isteni, univerzális törvényeket. “Megbünteti” a bűnösöket – ezt a feladatkört értsd úgy, hogy azok, akik a “poklot” válasszák, azokat átviszi oda, akik a fény oldalt, azokat meg a fény oldalra. Így végülis nem ő büntet, hanem mint mindig, itt is a lélek válassza a saját büntetését. Ennek folytán Sariel mind a két oldalon járatos. Ezért nagyon sokszor tévesen említik Sarielt bukottként! Azraellel együtt dolgozik, és segít a haláluk után a lelkeknek átkelni. Az ő szakterülete leginkább a problémásabb lelkek (gyilkosok,pedofilok,egyéb…) átsegítése.
A harcokban pedig Mihályt segíti parancsnokként.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Problémás lelkek megjelenésekor. Illetve ha spirituálisan érzed, hogy magasabb szintre szeretnél kerülni.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: védelmezés, igazságosság, őszinteség, motiváció, biztonság; őszinte és tiszta feltétel nélküli szeretet

LEBONTJA: bánat, kétségbeesés, fájdalom, megbánás

JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): meleg/gyors/változó
KINÉZETE: Vállig érő fekete (hátrafésült) haj; magasságban és testalkatban hasonló, mint Mihály.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Hosszú, fekete vagy barna bőrkabát, fekete nadrág és cipő.
SZÁRNYAI: barna-fehér / fekete / változó
SZEMEI: zöld
PECSÉTJE: spirál
IKONOK: íj, nyíl, kardok
ÁLLATAI: sólyom, farkas, sárkány
NÖVÉNYEK: kaktusz
BOLYGÓ: Merkúr
TERMÉSZETI ERŐ: tűz
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: Achát
FORMÁK: spirál
CSAKRÁK: homlokcsakra, koronacsakra
SZÍNEK: piros, fekete, zöld
ILLAT: föld, mirha, tömlyén
ILLATTÍPUS: föld illatok.

Hogyan lépj kapcsolatba Sariellel:
Tisztán érzők: Tisztán érzők leginkább akkor érezhetik jelenlétét, ha valamilyen “problémás” lélek ragadt vagy költözött a lakásba/házba, vagy csatlakozott rá valakire. Illetve akkor, ha spirituális fejlődésükhöz kérnek segítséget tőle.

Tisztán hallók: Kicsit mélyebb, férfi hangot hallhatnak a tisztán hallók a jelenlétében. Kedves, nagyon határozott, de sokszor szűkszavú Sariel. Így nem igazán cseveg sokat.

Tisztán látók: Tisztán látók nagyon sokszor tévesen (!) bukottként említik Sarielt. Leginkább a feladatköre miatt, mivel végrehajtó angyalként mind a két oldalra átkíséri a lelkeket.
A tisztán látók, ha az általános kinézetében látják Sarielt, akkor egy magas, kigyúrt (leginkább Mihályra hasonlít) harcossal találkozhatnak, vállig érő fekete hajjal, zöld szemmel (de ez változó), fekete vagy barna bőrkabátban, fekete nadrágban és cipővel. 

Fohász
Sarielt bárhol, bármikor szólíthatod, akár gondolatban is.
Sariel arkangyal, kérlek, jelenj meg most előttem! Arra kérlek, vidd el a lakásban/házban lévő lelket  (vagy ha rád van csatlakozva, akkor vágja le rólad!) oda ahová való. Köszönöm.
Ha fejlődésedhez kéred a segítségét: Sariel arkangyal, kérlek, jelenj meg most előttem! Arra kérlek, segítsd spirituális fejlődésemet, és utamat.  
Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Jeremiel arkangyal

Sandal

Zaphkiel arkangyal

Sandal

Arkangyalok (lista)

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .