Égi üzenetek/TanításokJézus tanításai (egyéb forrásból)

Jézus üzenete: Látlak Titeket

Jézus üzenetei
Drága Gyermekeim a Létben!
Higgyétek el, látom fáradozásaitok, látom könnyeitek, látom örömötöket, látom bús perceiteket, látom megörvendeztetett perceiteket, látom boldogságotok, békéteket és békétlenségeteket, látom kétségeiteket, reménnyel teli szívetek, látom türelmetek és türelmetlenségetek, látom törekvéseiteket, látom erőtöket, mely éltet titeket, látom buzgó szívetek… Látlak titeket. Nézlek, nézem csodálatos lényetek a Teremtésben. Látlak és Bennetek Vagyok! Mert Én Vagyok, Aki Vagyok. Látlak, ne feledjétek! Nézlek, és Erőt adok Mindenhez! Belülről tekintek Rátok, hisz Szívetekben , Minden Rezdülésetekben Ott Vagyok! Teremtsetek Velem és Bennem! Minden rossz érzést kiűzök az Én Szerető Tekintetemmel, mely egyben a Ti szemeiteken át is figyel, néz. A Lélek legmélyebb bugyraiba is belát, lássatok Általam! Lássatok az Én Szememmel és tekintsétek Egymást , úgy mintha Én lennék s mindenért csak jót cselekedjetek Egymással. Tegyétek azt, amit Ti szeretnétek, hogy Veletek cselekedjenek. Szívetek ez által felüdül s tiszta Lelketek Új Erőre kap Utatokon. Minden, amit mással tesztek visszaszáll Rátok többszörösen, ne feledjétek. Minden, amiben vagytok, az egy állapot, Ti döntitek el, meddig óhajtjátok megélni azt. Változtassátok át a kedvezőtlent kedvezővé. Teremtsetek gondolattal, Fénnyel, Szeretettel. Minden, amit láttok, tapasztaltok, a Tiétek. A tapasztalást éljétek meg kellő odafigyeléssel, a tanulságot levonva, de soha ne ragadjatok le egy egy eseménynél. Minden, ami történik Veletek, az magában hordoz egy-egy tanítani valót. Ne keressétek mindig a miérteket, nem mindig vannak mindenre Nektek tökéletes válaszok, keressétek a hogyan-t. A megoldás Bennetek rejlik, kérjetek mellé Útmutatást. A történések folyamatosak, úgy, mint fejlődésetek. Mikor majd Egymásból olvastok, megértitek Egymás fájdalmait is. Gyógyír Vagytok egymásnak! Rengeteg módszer van, amivel fejleszthetitek tudásotok, keressétek meg a Hozzátok közel állót, és azzal segítsétek fejlődésetek. Aki még útját keresi, segítsétek azt. Segítsetek a tévelygőknek és az ébredezőknek rátérni a helyes Útra. A Módszer a Tiétek. Alakítsátok ki. Használjátok. Ez egyéni. Mint ahogy nem láthattok Mindent egyformán sem, emberi látásmódotok miatt és fejlődési szintetek miatt. Teljes Szívetekkel, Lelketekkel, Elmétekkel cselekedjetek tisztán, ahogy a Szivárvány ragyog az Égen, akképpen, vagy ahogy a Nap süt, olyan természetesen. Minden a kezetekben van, a Szívetek legbelsejében, ahol Egyesül Bennetek Minden, Minden, ami a Jóságotok, a Fényetek, a Tisztaságotok, Isteniségetek, Szeretetetek, Odaadásotok, Békességeteket, Önmagatokkal való találkozásotok és a Velem való kapcsolat. Ne feledjétek, látlak Titeket és Örvendezem Bennetek a Mennyei Atyátokkal Együtt. 
Áldalak Titeket!
Jézus
Közvetítette: Csillag* (2015.máj.21.) / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Energiák (2013.szept.9.)

Sandal

Jézus üzenete: A Fénymunkások részére (2013.okt.1.)

Sandal

Jézus üzenetei: Tisztulási folyamat/Emelkedés (2014.nov.23.)

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .