Égi üzenetek/TanításokJézus tanításai (egyéb forrásból)

Jézus üzenetei: Tisztulási folyamat/Emelkedés (2014.nov.23.)

Jézus tanításai
Drága Fények!
A mostani időszakra jellemző tényekkel szolgálnék Nektek, mint Fénygyermekeimnek, mint Fénymunkásaimnak egyaránt.
A jelenlegi időszakban ki vagytok téve számos megpróbáltatásnak, próbáknak és testi, lelki kihívásoknak. Mindezek kellenek Fejlődésetekhez s valakinek ahhoz, hogy elinduljon a számára kijelölt, megfelelő úton. Mindig kérdezitek miért szükségesek a fájdalmak, melyek gyötörnek Benneteket. A fájdalmak nem azért szolgálnak Benneteket, hogy fájdalomként érvényesüljenek Életetekben. Ezt nagyon nehéz megértenetek. De eljuttok arra a szintre majd, meglássátok, mikor ez már nem kérdés lesz, hanem letisztult dolog Bennetek. Minden egy tisztulási folyamat része, melyhez a fájdalom is hozzátársul. Fizikai fájdalmaitok oka, emberségetek egyik jelképe is. Kérlek Titeket próbáljátok ezt megérteni, elfogadni. Ezek a fizikai fájdalmak képviselnek Benneteket, a Bennetek lévő Fényt, hogy Emberré lettetek Másokért, Önmagatokért. A jelenlegi folyamat fizikaiságban érzékelhető: fejfájás formájában, szédülés formájában, enyhe hányinger formájában, esetleg hányás, hirtelen rosszullét, levertség, hőingás, valamint a végtagok érzékenysége észlelhető. Lelkileg kissé depresszív állapotok feltűnése, de ez csak átmeneti, végigsiklik, mint egy pár perces, órás kedv formájában, hirtelen hangulatváltozás, amolyan „semmilyen kedv” érzése. Természetesen ezek ellen tudtok védekezni, a megfelelő formában: kérjetek Magatokra egy Fénycsövet melyen minden nem Titeket szolgáló érzés, érzelem eltávozik, s jobban lesztek! 
Közeleg a Karácsony, Szívetekben ilyenkor meggyújtódik az a négy szál gyertya mely az Ünnephez való közelséget jelzi mind időben, mint ahogy Én mondanám Szívben-Lélekben. Kérlek Titeket, éljétek meg Teljes Szívetekkel ezt. 
Védelemre való kérésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Minden egyes napon kérjetek,ez nagyon fontos, hogy ne érhessen titeket testi-lelki bántalom – Gyémánt védelmet kérjetek, ez nagyon erős és áthatolhatatlan bármi számára. Mihály Arkangyalt kérjétek, ő mindig rendelkezésetekre áll, ha szükség van rá, mindig Mellettetek van, segít Nektek. Minden negatív lényt, vagy érzést és dolgot eltávolít mellőletek. Az Én Szerető Fényem és Segítségem is hívhatjátok, mindig segítésetekre van. 
Ahhoz hogy kitisztítsátok Elmétek, meditáljatok, amikor időtök, energiátok engedi. Váljatok eggyé az EGYSÉGGEL, Felsőbbik Énetekkel, Istenségetekkel. Mikor itt jártam köztetek, Én is hasonlóképp tettem. Mindig feltöltődtem és újult energiával éltem napjaim. Kevés a Lélek, aki ezt megérti, de higgyétek el, sokasodtok majd. Úgy, mint a hálóban a hal, mikor kihúzzák a tengerfenékről. Senki sem a magasból zuhan le, Mindenki a mélyből emelkedik fel. Ezt ne feledjétek. Az Emelkedés Egyéni és EGYSÉG Szinten is megtörténik, mikor minden körülmény a legtökéletesebb. Mert mindennek a legtökéletesebb istenségben kell léteznie. Az Isteni Tudatszinten lebegnie. Ezt megélnie, megtapasztalnia, és felhasználni a SZENT CÉLRA. S mindent önzetlenül, mély, odaadó szeretettel, áttörhetetlen, ragyogó fénnyel. Ez megtörténik, megteremtődik. Higgyetek csak! A Hit minden apró darabkát a helyére tesz. Bennetek és Körülöttetek is. Ott pulzál a FÉNY, a tökéletességben, a SZENTségben. Merüljetek el a Szeretetteljes Szeretetben, éljétek meg emberségben, istenségben egyaránt a JÓT. Mert minden, ami van, az Jó, akkor is, ha rossznak látszik, vagy abban van feltüntetve. Benne van a JÓ, mert a JÓból indult ki Minden. A JÓság alapvető, azt lehet formálni emberi viselkedéssel, normákkal, szokással, butasággal. A Döntés Mindenkinek a kezében van. Ki hogy cselekszik ezzel. Figyeljetek oda gondolataitokra, azzal teremtitek jövőtök. Ezzel gyógyultok, s ezzel gyógyítjátok Életetek. Ezzel betegedtek, ezzel betegítitek Életetek. Ez nagyon fontos. 
A Zene fontosságára szeretném felhívni figyelmetek. Hallgassatok zenét, szépet, s jót. Ami a Léleknek jól esik. Ápolja Lelketek, megüdíti Szívetek. A zene az csak Jó lehet. Viszont a durva zenét kerüljétek. Járjátok a Természetet, beszélgessetek Vele. Meghálálja a rá fordított Időt. Energiát nyertek ezekből.
Én, aki itt voltam s vagyok, kérlek Titeket, egyesüljetek Szívetekkel! 
A Szeretetet és a Fényt mely Bennetek lakozik, eresszétek szabadon, had szárnyaljon szép csendesen a lágy hajnali szellővel, keljen szárnyra s nyugodjék le csendesen az esti naplementével. 
A Szeretet és Fény nevében kérlek Titeket! 
Bennetek Vagyok, Bennetek Leszek a Világ Végezetéig! Áldás Rátok!
Jézus Uratok
Közvetítette: Csillag* /  Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb