Égi üzenetek/TanításokJézus tanításai (egyéb forrásból)

Jézus üzenete: Maradj Én Bennem!/Ünnepeld a Fényt

Jézus tanításai
Maradj Én Bennem, s Én Benned Maradok! Én győztem a gonosz Felett! S így Te is! Ne félj, csak higgy! Én Bennem Mindenkor, én is hiszek Benned! Ünnepelj, ünnepeld a Fényt, hisz Te is abból Vagy! Örök életed van, jegyezd meg! Örök a Mindenségben, Örök a Létben, Örök az Én Szívemben! Rávezetlek tégedet a helyes útra, figyeld intő kedves szómat! Megmentelek Tégedet és Magamhoz ölellek! Soha nem leszel elveszett, mert én nem hagyom, mindig megfogom kezedet és felemellek tégedet a mélyből a hatalmas Fénybe. Itt vagyok, itt vagyok Benned, a Szíved legmélyén, csak keressed Magadban, az Én Jelenlétem. Ha nem látod, áss mélyre, ahol a Szíved ott a Kincsed. Kincsed ment meg tégedet, hallgass arra. Én ott Vagyok, bárhol benned. Egy lágy szellőben, egy holdfényben, egy csillag ragyogásában, az esti tündöklő fényekben, a nap melegében, az eső illatában, a rét zöldében, a virág szirmaiban, a fa lombjaiban, egy pillantásban,egy érintésben, egy ölelésben, egy simogatásban, egy gondolatban, egy szóban, egy érzésben, egy örök valóságban, a Szívedben, a Lelked kis gödrében, ott vagyok én, a Megváltód, aki Örökké szeret és Veled van Mindörökkön örökké!!! 
Jézus 
Közvetítette: Csillag* / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta  www.angyalokfenye.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb