Angyali üzenetekArkangyali üzenetekGabriel arkangyal üzenetei

Gabriel arkangyal üzenete: Hozzátok elő magatokból a tudást

Gabriel arkangyal kártyaKedves Fénytestvéreim! Gabriel arkangyal vagyok és üzenni kívánok számotokra.
Nagyon sok hű szív létezik az Univerzumban, melynek nagyon örülök. Nemcsak én, hanem az Ég maga is. Először is szeretném kifejezni hálám és elismerésem felétek. Sokan vagytok, kik a Szeretet és a Fény nevében léteztek és működtök, valamint teszitek feladatotok hűen és békésen. Ez nagyon dicsérendő. Had köszönjem meg Nektek ezt, és azt, hogy szeretettel viszitek és veszitek az Égi és földi kommunikációt. Ami nagyon fontos. Bizony nagyon fontos, mert így fennmarad az emberi és isteni kapcsolat. Számtalan médium van, aki erre hivatott és teszi is ezt, ezzel segítve az isteni kapcsolat fenntartását. Nekik is köszönet a munkáért. Kicsit a csatornázóról. Ahhoz, hogy valaki tiszta és érthető, és jó csatorna legyen, ahhoz gyakorlás szükséges. Ehhez bizonyos tulajdonságok elengedhetetlenek. Például nyitottnak kell lennie az adott személynek. Teljesen fent kell tartania az Atyával és a Magasabb szintű lényekkel a kapcsolatot. Nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie. Megdönthetetlen hittel kell rendelkeznie. Így tökéletes Isteni kapcsolatot alakíthat ki. Mind az Atyával mind a többi Isteni segítővel. Nagyon lényeges az is, hogy a csakrái tiszták legyenek. Először is a szívcsakra tisztasága a legfontosabb. Ha az nincs rendben, akkor nem lesz tiszta a közvetítés. Na de itt a tiszta hallás is fontos. Meditálással ez is fejleszthető. A korona csakra és a harmadik szem csakra hozzátartozik a közvetítés sikerességéhez. Ezeknek is jó beállításúnak kell lenni. Nagyon fontosnak vélem, hogy ha valaki csatorna vagy kapcsolattartó több dimenziók közt, akkor benne legyen az Isteni tudatra való hajlam. Illetve az, hogy az szeretne lenni. Ez lehet valakinél könnyen elérhető, de lehet valakinél nehezebb. Ez függ az előző élettől is, hogy abból hozott-e e fajta tudást, tapasztalatot és mennyire tudja feleleveníteni, magáévá tenni az akkori tudást. Mármint a tudás benne van, csak tudnia és akarnia kell előhozni magából. Ehhez természetesen segítséget is kap, de kérnie kell. Mint ahogy aki kér, az kap. A Hit itt is domináns. Hinnie kell Önmagában és tudásában, erejében. Ez az alapvető.
Drága Fénymunkások! Arra szeretnélek titeket ösztönözni, hogy hozzátok elő magatokból a tudást, az ősi tudásotok, így könnyebben felveszitek magasabb szinten lévő lényekkel a kontaktust. Valamint megértitek a mi feladatunk lényegét és annak különböző módszereit, és hogy mit miért teszünk. Higgyétek el, így minden egyszerűbbé válik. Mindegyikőtökben benne van az isten. Mindőtök képes ezt előhozni magából. Ezt teremtéssel is elérhetitek. Nem nehéz. Ha Bennetek a hajlam és Hittel teli szívetek, menni fog! A hallás is, a látás is, minden! Csak akarnotok kell! Bárkiből válhat médium, közvetítő, kinek hogy tetszik! Szedjétek össze a Hitetek és menni fog! Kérlek Titeket ne sanyargassatok magatok, hogy úgy se megy! Ezzel csak magatok állítjátok meg fejlődésetek és magatok rántjátok vissza alacsonyabb szintre Önmagatok. Ezért hát emlékeztetlek Titeket arra, hogy mind ti is az Atya Hírnökei vagytok, kik Őt s tanításait hirdetitek minden egyes szóval, melyet szátok elhagy. Ügyeljetek hát arra, mit Szátok kiejt. Minden szó titeket minősít. És Nektek mindőtöknek az Atyát kell képviselnetek. Mind szívetekkel, mind szavaitokkal. Had kérjelek meg titeket,ne beszéljetek csúnyán, ne vegyetek szátokra szentségtelen az Atyát, s mást, és persze magatokat becsmérlő holmi jelentéktelen bántó szavakat. Becsüljétek meg nyelveteket, beszéljetek szépen, és bánjatok jól a szóval, mind beszédben mind írásban. Ne sebezzen kimondott, leírt szavatok. Mindig fontos, magatokat minősítitek ezzel. Ha titeket ér bántó szó, akkor se válaszoljatok hasonlóan, így kiemelkedtek s képviselitek a jót. Ez nagyon fontos. Itt jön tanításképp az Önkontroll. Az Önkontroll világotokban igen fontos. Kevesen birtokolják ez sajnálatos. Viszont jelentős, ha valaki ezt birtokolja. Ez is egy kincs, mint ahogy az élet is az. Törekedjetek az Önkontrollra. Ezzel gazdagabbak és erősek lesztek. Ez is tanulandó. Az Önkontroll eléréséhez szükséges az Alázat is. Ezt is meg lehet tanulni, de ez inkább elhatározás kérdése. Ha valaki alázatos az Atya előtt, mások előtt, s önmaga előtt, egyszerűen eléri, hogy birtokosa legyen önmagának. Így tud magán uralkodni, bármilyen helyzetben s bármilyen természettel is rendelkezik. Drága Fénylelkeim! Mindőtökben ott a Hírnök! Ahogy én az vagyok, úgy vagytok ti is. S válhattok ti is Hírnökké. Aki hűen szolgálja Istenét, a Fényt, s az örök létet. Én szolgálom Őt, de egyben Titeket is! Hívjátok bátran engem! Én segítek mindenben. Higgyetek a szóban s annak hatalmában. Használjátok a bennetek rejlő Isteni küldöttet, az Isteni szavakat, s hirdessétek a jót, Őt! Higgyétek el Hírnökké s az Atya szócsövévé bárki válhat, csak akarnia, szeretnie kell, s hinnie benne, majd valóra váltania. Kívánom Nektek, ismerjétek fel, amiket elmondtam Nektek. Elmélkedjetek róla! Higgyetek benne! Az én Örök Szeretetem és Fényem öleljen Titeket Mindörökké! 
Gabriel Arkangyal, a Hírnök.
Közvetítette: Csillag* / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: A világegyetem egy végtelenül bőséges hely

Sandal

Angyali üzenet: Mindig részesülsz az angyali segítségben

Sandal

Angyali üzenet: Használd hitedet

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .