Angyali üzenetekArkangyali üzenetekUriel arkangyal üzenetei

Uriel arkangyal üzenete: Önmagatok megvalósítása

Uriel arkangyal kártyaDrága, Szeretett Fénylelkek! 
Uriel Arkangyal Vagyok, a Megvalósítás Arkangyala. 
A Megvalósításról, a Lélek Terveiről, a Teremtői Erőről szeretnék Nektek üzenni. 
A Világ, amiben Vagytok, teljesen eltér attól, amiben valójában léteznetek kellene, akarom mondani: A Teremtett Világotok, valamint itt említem a 6. dimenziós létet is.
Szeretnélek Titeket a Jó és a Hasznos Teremtésre sarkallni. Sarkallni Titeket egyöntetűen arra is, megvalósítsátok terveitek, álmaitok, Önmagatok, azaz Lelketek. 
Sokan vagytok még, akik félnek Teremteni, félnek a saját terveik megvalósításától, csupán azért, mert valami nehéz, vagy akadályokba ütköznek. Valamint említeném azt is, hogy félnek a Saját Maguk, Önmaguk, a Mag megvalósításától.
Ennek okai leginkább: a félelem, az elzártság (lelkileg, külvilágtól, emberektől, társadalomtól), zárkózottság, hitetlenség, önbizalomhiány, türelmetlenség s az hogy az Isteni Tudatban, az Isteni Teremtő Erőben nem hisznek. Ez valahol azt is jelzi, hogy nem hisznek az Örök Egyben, Magasabb Hatalmakban, Atyánkban, Jézus Krisztus Urunkban, Drága Istenanyánkban, valamint a rengeteg Égi Segítőben, még Bennünk, Angyalokban sem. A Kinyilatkoztatásban sem! Ez a Világban elég nagy probléma. Ti és Mi is egyaránt azon dolgozunk, hogy a Hit el ne tűnjön ebből a Világból. Az emberek és más teremtmények mind a megfelelő helyükre kerüljenek. Elérjék az Isteni Tudatot és eljussanak arra a Szintre, melyre régóta el kéne jutniuk. Nem kevesen Vagyunk! Mindent a Szent Cél érdekében teszünk! 
Egy nagyon fontos dologra hívnám fel a figyelmeteket,tudatotokat: 
Aki nem szeretne emelkedni, fejlődni annak döntésébe vagy bármely fejlődési ügyébe nem szólhattok bele! Kérni az Atyánkat és imával támogatni lehet. Viszont, akármennyire is szeretnétek az adott Lelket a megfelelő tudatszintre emelni, nem tehetitek, akkor sem, ha valami veszélyben van. Az már Rátok is kihatna, nem kell tennetek, bármennyire is érzitek szükségét segítő kezetek kinyújtásának. Mindenki Lélek saját magáért felel. Nem pedig Ti feleltek értük! 
Drága Fények! A Szabad Akaratot még Atyánk is tiszteletbe tartja, tegyétek hát Ti is ezt! Ha nem megy, akkor segítséget is kérhettek az Angyaloktól! Viszont, ha buzgóságotok nem csillapítjátok és makacsok vagytok, vállaljátok a felelősséget ha közreavatkoztok bármely Lélek dolgánál! Ez nem fenyegetés, mielőtt Bárki is ezt érezné, gondolná, mert volt ilyen eset. Ez egy figyelmeztető, inkább óvó szó. Vegyétek annak! Én csak teljesítem Atyám kérését és átadom az adott csatornán Csillagon keresztül. 
Most lehetőséget adok Csillagnak kérdezni. Bármit kérdezhet. Legközelebb Ti is kaptok erre lehetőséget, alkalmat, amikor jelentkezem. 
Uriel Arkangyal: Kezdhetjük Csillag!
Csillag: Rendben. Akkor az első kérdésem: Milyen érzések jönnek, mikor valaki megvalósítja Önmagát?
Uriel Arkangyal: A Megvalósításnak több szintje van. Ehhez is szükséges bizonyos tudás. Ennek az a lényege, hogy legyen meg az ehhez szükséges akarat. E nélkül nem megy. 
De ha érzésekkel kell kifejezni, akkor: szabadság, nyugalom, felszabadultság, boldogság, „bármire képes vagyok” érzés. 
Csillag: Mi van Uriel, ha valaki segítség nélkül próbálja megvalósítani Önmagát?
Uriel Arkangyal: Ha valaki így is képes rá, az igazán nagy lélek, de nem biztos, hogy sikerül. Nem feltétlen kell az adott Léleknek spirituális beállítottságúnak lennie. Elég, ha hatalmas önbizalma van!
Csillag: Értem. Az Önbizalom a kulcsa Mindennek? Vagy szükséges ehhez más is? Mennyire függ össze az önmegvalósítás az Isteni Tudattal? 
Uriel Arkangyal: Nem minden esetben. Attól függ milyen a Lélek beállítottsága hmm… Például, aki nem is hisz szinte semmiben, akkor nem sokat remélhetünk, de esély van mindig, amit megragadhat és magáévá tehet. Az önbizalom is így jön szóba itt. Ha Magába hisz, akkor a legnagyobb az esélye arra, hogy megvalósítja Önmagát. De ha nincs neki, vagy csak minimális, akkor is azt mondhatni, hogy nem sokat ígér… Viszont az önbizalmat is fejlesztheti a Lélek. A világon erre számos mód van, de hozzátenném: fejben dől el minden, a szív se utolsó! Az Isteni Tudat szintjéhez az önbizalom nélkülözhetetlen. Ide Hit, Erő, Szeretet is kell! Önszeretet! Ember, állat, növény, természet, összegezve: Világszeretet!!! Minden Teremtmény szeretete kivétel nélkül!!! Ahogy az Atya tud szeretni!!! 
Csillag: Értem. Most már kicsit világosabb. Azt szeretném kérdezni még, hogy mennyire vannak sokan jelenleg akik az Önmegvalósításra képesek és akarják?
Uriel Arkangyal: Számot nem tudok mondani. Folyamatos. Ez amúgy is egy folyamat. Vannak, akik komolyan gondolják, vannak, akik nem. Vannak, akik feladják. Vannak, akik újra kezdik a folyamatot, de vannak, akik kitartóak és ígéretes a fejlődésük, ő bennük leljük örömünket.
Csillag: Az jó, értem. Milyen tanácsokat tudsz adni Nekünk mind ehhez, mind az Isteni Tudat eléréséhez? Kérlek, segíts! 
Uriel Arkangyal: Oh! (mosolyog) Először is, meditáljatok minden nap! Ha nem is minden nap, akkor egy héten legalább háromszor. A második tanácsom az, hogy járjátok az Isten adta gyönyörű természetet, így nyugalmat nyertek. A harmadik tanácsom Felétek, hogy szeressetek Mindent! Minden Létezőt! Azt is, amit nehezen tudtok! Így megérzitek mi is az Örök Szeretet!!! 
A negyedik tanácsom, hogy Éljetek Békességben Mindennel, így a Béke eljuttat Titeket, oda ahová el akartok jutni az Isteni Tudatra. Az ötödik tanácsom, hogy bocsássatok meg minden ellenetek vétkezőknek, így Ti is bocsánatot nyertek mindig! A hatodik tanácsom, hogy teremtsétek folyton a Jót ne csak Magatoknak hanem másoknak is! A hetedik tanácsom, hogy végül Lebegjetek! Ezzel azt szeretném mondani hogy: ilyenkor van az, hogy Szeretet, Szeretet, Szeretet!!! És ezzel elmondtam Mindent!!!
Csillag: Köszönöm szépen Drága Uriel Arkangyal! Hála érte! Szeretetem és Fényem Veled! Atyánk Áldása Rád és Tevékenységedre! 
Uriel Arkangyal: Drága Csillag! Köszönöm csatornázásod! Fény és Szeretet Legyen Veled! Áldás Rád! Uriel Arkangyal
Közvetítette: Csillag* / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Minden nap ugyanúgy kel fel a nap

Sandal

Angyali üzenet: Szabadulj meg a múltbéli sűrűségektől, illúzióktól

Sandal

Angyali üzenet: Életed utazása

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .