Égi üzenetek/Tanítások Felemelkedett mesterek üzenetei/tanításai

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Energiák (2013.szept.9.)

Felemelkedett mesterekDrága Fénygyermekek!

Mi, Égi Mesterek kívánunk szólni Hozzátok!
Bizonyára érzitek, tapasztaljátok az új,ismeretlen, egyben fejlődéseteket biztosító energiákat. Ezek körbe-körbe járnak Titeket. Ezek a múlt héten, valamint e héten is érezhetőek. Különböző érzéseket,testi tüneteket okoznak, de ettől ne ijedjetek meg. Ez mind a Ti érdeketekért van. Valaki intenzívebben, van aki kevésbé intenzívebben éli ezt meg. De nyilván értitek, hogy szükség van erre. Az Eseményt illetően, annyit tudunk Nektek mondani, hogy még sok minden kell, hogy elinduljon. Ezt a Világotokban folyó történések és viselkedések befolyásolják továbbra is. Tudjuk,hogy buzgón várjátok azt, hogy elérkezzen az Esemény és végre minden a lehető legnagyobb rendben legyen, s történjen. Az, az igazság, hogy sok Ember még nem áll készen, valamint sokan nem jó hozzáállással, vagy tudatlan látásmóddal rendelkeznek. Ezt csakis Ők tudják Magukon megváltoztatni és lépni pozitív irányba, karmájukat is, mindenki csakis saját Maga oldhatja fel. Helyette Senki más nem teheti, s nem tudja tenni. Látjuk az igyekezetet Rajtatok, a reményt és azt hogy mennyire várjátok az Eseményt. De mint tudjátok, nem csak Tőlünk függ ez, hanem Rajtatok és sok-sok emberen. Mi, az Energiák kialakításával foglalkoztunk/foglalkozunk továbbra is, jelenleg ez jól kivitelezhető a Világotokban, az intenzivitás miatt. Bizonyára ez még Nektek homályos, de hamarosan minden fényre derül, ami még nincs elmondva Nektek, bizonyos okok miatt. Az Atya is eléggé elfoglalt, jelenleg egy új kódon dolgozik,amit persze Ti is megkaptok, közvetítés formájában és más formában is.
Azt kérjük Tőletek- Arkangyalokhoz szólunk most: A lehető legnagyobb Türelemmel és Szeretettel legyetek az Emberekhez és támogassátok Őket most, mert eljött az ideje annak,hogy Ti egyesítsétek az erőtöket, s ezáltal villámcsapásra ébresszétek az embereket. Most Nektek elsősorban az emberekkel kell foglalkoznotok, tudjuk eddig is ezt tettétek, de most még intenzívebben,még jobban. Minden Arkangyal külön Küldetést is kap,melyet természetesen tudatunk Veletek. Támogatunk Titeket, számíthattok a segítségünkre Angyalaink. A problémásabb eseteket is hozzátok fogjuk irányítani, ezen ne hökkenjetek meg, mert igen is képesek vagytok arra, amire kijelölünk Titeket. A legnagyobb Szeretet van Szívetekben, használjátok! Bízzatok Magatokban! E kis kitérő után még szeretnénk informálni Titeket arról,hogy: Új Rendszer lesz hamarosan kiépítve a Fénymunkásokat illetően is, nemcsak az Emberek esetében. Ez a Rendszer fogja összeköttetésben az összes Szellemi Világot és Fizikai Világot, és Asztrál Világot. De ez még nincs készen. Ahhoz még sok apró dologra van szükség, az Isteni Terv megvan, csak hogy tudjátok. Amint ez jelentésre kerül, már meglesz Bennetek az energiaáramlat, energia lenyomat, s a hatalmas tudás is, ami ehhez szükséges. Itt már nem csak 3. és 5. dimenziókról lesz szó, hanem ennél még hatalmasabb dimenziókról, amikről még nem tudtok és nem érzékelitek. Vegyétek komolyan szavainkat, mert tudjátok minden kis részlet fontos,amit közlünk Veletek. Örülünk Nektek, szeretünk Benneteket. Ha szükségetek van ránk, hívjatok bátran, segítünk Nektek! Ennyi lenne most a mondandónk Számotokra. Ha újabb információkkal szeretnénk Titeket megismertetni, jelentkezünk. De jelenleg Nekünk is új feladataink vannak, a régiek mellett, melyet maximálisan el kell látnunk az Atya kérésére. Nektek is az új feladatotok és a régi feladatotok el kell látnotok maximálisan, Hozzátok méltóan! Ne feledjétek, a Küldetésetek legyen az első! Utána jöhetnek a kisebb-nagyobb 3. dimenziós problémák megoldása. 
Szeretetünk és Fényünk Öleljen Körbe Titeket! Áldás Reátok!
Égi Mesterek
Közvetítette: Csillag* / (2013.szept.9.)

Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Koncentráljatok a Fényre

Sandal

Isten üzenete: Csak a MOST létezik, az örökkévaló pillanat

Sandal

Jézus tanításai: Az én Atyámnak házában sok lakóhely van

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .