Égi üzenetek/Tanítások Felemelkedett mesterek üzenetei/tanításai

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Védekezés (2013.szept.2.)

Felemelkedett mesterek
Drága Fénytestvéreim!
A Fény nevében és a Szeretet Erejével szólok Hozzátok! Üzennek Nekünk az Égi Testvéreink, melyet rajtam keresztül kívánnak közölni Veletek. 
Drága Fénygyermekek, Fénytestvérek!
Mint mindig, most is üzenünk Számotokra. Ez úttal nem a legjobb hírekkel tudunk szolgálni. Fent a harcok, most pihenésre vannak ítélve, de hamarosan, megint csatára kerül sor. Ennek az időpontja (ideje, óra,napszak,napok szerint) nincs még kitűzve-egyelőre. De Ti addig is legyetek éberek! Egy felettébb kritikus időszakot éltek meg, ahogy mi is itt a fentebbi világokban. Ez az időszak, a kísértések, sötét próbálkozások, átállásra való késztetés, halálba üldözés időszaka. Ezek nem könnyű dolgok, belső harcokat igényelnek önmagatokkal egyaránt, valamint a családotokra is kiható történések ezek. Éppen ezért szeretnénk Titeket megkérni, hogy erősítsétek folyton a hitetek és lényetek. Kilátástalan helyzet ez, némelyest, de igyekszünk Fent is és Lent is a tisztító hullámot erősen-folytonosan használni, védekezésképp és más módszerek miatt is. Ahogy Mihály Arkangyal is jelentette Nektek, sok angyal adja fel a küzdelmét önmagával és a másik oldallal, ez alatt az átállást és a halálba menekülést értjük, hisz ők megsemmisülnek, mert nem élhetnek a Fényben soha többé. Látjuk, hogy egy kérdés nagyon foglalkoztat Benneteket. Mégpedig az, hogyan védekezzetek és miről ismeritek fel a sötét oldal szolgáit. A védekezés módja a Fényetek szórásával és az alapvető védelmi fal, mi így hívjuk-kérése önmagatok, családotok és a lakókörnyezetetek részére. Igyekszünk Nektek minden védelmet megadni, de mint tudjátok a harcos angyalok nagyon elfoglaltak, de ez nem jelenti azt, hogy ne hívjátok őket. Természetesen hívjátok! Ugyanakkor lassan eljő majd az ideje, hogy megtanuljátok megvédeni magatokat rendesen is. A sötétek fizikai megjelenésükkel megzavarni kívánnak Titeket életritmusotokban. Nagyon erős védelemre és hitre van szükség és persze Fényre hogy ne hatolhassanak át Rajtatok, ne lássanak Belétek, s ne lássák félelmeiteket és kétségeiteket. Figyeljetek erre is oda, mindamellett, hogy elvégzitek feladataitokat. 
Az, hogy miből vehetitek észre-ez a kérdés második része.
-általában sötét hajszín 
-sötét, barna, fekete szemek
-ruházatuk nem szokásos, nem átlag emberi ruházat
-fura arcmimika
-gesztusaik gyorsak, hevesek
-türelmetlen arckifejezés
-fura légkör (megáll a “levegő a levegőben”)
-testmozgás élettelennek látszó
-fehér bőr, vagy sárga
-sugárzik róluk a düh, az ölésre való hajlam
-céljuk felismerése-az emberi lélek megszerzése,valamint pusztítás
-ügyetlenek, látszik rajtuk, hogy ismeretlen nekik ez a 3.dimenziós lét
Szóval, ezekről felismeritek biztosan őket!
Nem akarunk Rátok ijeszteni,de a tényeket kötelesek vagyunk átadni, és informálni mindenről, nemcsak a jóról, hanem a rosszról is. Jogotok van tudni, mi folyik itt. Hisz sokan értetlenül nézitek mi történik Veletek.
Ne féljetek, az Atyai Kéz gondoskodik Rólatok! 
Szeretetünk mindig Veletek van! Fényünk Bennetek! Áldás!
Égi Mesterek
Közvetítette: Csillag* / (2013.szept.2.)
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Minden változik

Sandal

Jézus tanításai: Az ego játszmái 1.-Viselkedjetek normálisan

Sandal

Jézus tanításai: Miért válik az ego mindig önmaga ellen megosztott házzá?

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .