Arkangyali üzenetekMihály arkangyal üzenetei

Mihály arkangyal üzenete: Harcok és döntések (2013.szept.21.)

 

Mihály arkangyal kártyaKöszöntelek Téged, Csillag, kérlek figyelj rám.
Megkezdeném az információk átadását Rajtad keresztül, felvezetném miről beszélek Neked, illetve azon Embereknek,Lényeknek akiket érint és mindenképp fontos tudniuk.

A tegnap előtt történő harc, az egyik legerőteljesebb harc volt, aminek döntetlen eredménye született. Ennek a fő oka az, hogy folyton létrehoznak újabb és újabb fajokat a másik oldalon. Ezt nem nevezném sem pozitívnak, sem negatívnak. Védekezni tudtunk, erőteljesek voltunk, Mi Fények. Sok dolog más volt. Az egész harc lemenetele, egysége, harci eszközei és védekezési, támadási mechanizmusa. Állatokat is bevetettünk, ahogy azt a másik oldal is tette. Beszélek itt lovakról, harci macskákról és kutyafajzatokról egyaránt, ezekkel Mi harcoltunk. A másik oldal a hüllőkkel és különböző bogarakkal, undorító nagy madarakkal vette fel Velünk a harcot.
Ezt érdemes tudni a harcról, bővebb információt e párbeszédben adok.
Csillag: Miért volt ez a harc egy döntő megmozdulás?
Mihály Arkangyal: Azért, mert ez kiterjedt a másik bolygókra illetve azok lakóira, életére. 
Csillag: Értem. A Földdel mi a helyzet, milyen dolgokat értetek el?
Mihály Arkangyal: A Föld a legnagyobb és legfontosabb dolog, amiért harcolunk, harcoltunk, de még nem mondható a tartományunknak, hiába annyi Mester és Vezető van Köztetek, akik Titeket irányítanak, megjelennek Nektek és útba igazítanak Titeket. Ez még nem egyenlő a győzelemmel.
Csillag: Mint értesültünk a kapukat áttörték és különböző lények járnak köztünk. Ennek mi volt az oka ? És milyen hatalommal tudták meg ezt tenni? Illetve milyen segítséggel, erővel tudtátok ezt visszaállítani és rendbe hozni? 
Mihály Arkangyal: Az áttörésük oka az volt, hogy egyesítették erejüket, különböző bolygón élő, különös fajok és egyszerre törték át, egy időben, egységesen. Az egységesen történő munka, mint Ti is tapasztaljátok, erősebb és hatásosabb eredményt ér el. Mi pedig, ennek észrevételekor a helyszínekre siettünk, majd a 13 Arkangyal erejével visszaállítottuk az eredeti állapotokat, természetesen ugye ez is Egység szinten történt, azért is volt olyan erős és sikeres hadművelet. 
Csillag: Értelek. A döntéseket illetően miről tudsz nekem beszámolni? 
Mihály Arkangyal: Olyan döntések születtek, amik nagyon szigorúak, s parancsként kezelendőek számotokra, valamint Fentre is szólnak ezek. Körülbelül 1 hétig tiltott felmenni, mert még nagyon sok káros energia terjeng, így is még a maximális tisztítás ellenére is. Akik ennek a döntésnek megszegését meg merik tenni, azoknak természetesen következményekkel kell számolniuk, itt értem azt, hogy kellemetlen érzések, gondolatok s testi fájdalmak érik az adott személyt, lelket. A tegnapi tanácskozáson szó esett arról is, hogy a segítségnyújtás amit tesztek már kissé terhelően érint Titeket, mert folyton a nyakatokon vannak azok a lelkek akik képtelenek tovább lépni és elhatározni, hogy igen is fejlődni szeretnének és tökéletesen beilleszkedjenek a Fény-Társadalomba. Nem babusgathatjátok őket többé! Most már tényleg nagyon szigorúan kezelik fent azokat, akik ördögi körrel játszadoznak s abból egyszerűen nem tudnak kilépni. Nektek is jár a pihenés és az, hogy igen is törődjetek magatokkal, s vegyétek figyelembe azokat, akik tényleg fejlődni, tanulni szeretnének, nem pedig folyton a gondjukat zúdítják napról-napra Rátok. Ez így már nem működőképes, nem hoz eredményt, mert Ti roskadtok már ebbe bele, azt pedig mi nem szeretnénk. Még hozzátenném azt, hogy akik bármilyen Szent Családot, Szentháromságot, Atyát, Fiút s Családtagokat sértenek meg, őrült elméjük által, melyet a sötétek keze piszkított be, azoknak főként meg lesz a következménye és nagyon nagy zuhanás éri őket, már most is, de a jövőben még nagyobb! Ennyi lenne mindössze, egyelőre ezeket beszéltük át. Ha lesz valami fontos még, természetesen átadom Neked, hogy közöld a többi Lélekkel. Megyek Drága Csillag, kezdődik a következő ülésezés, ami a mind a harcokat, mind a jövőbeli döntéseket érinti. Áldásom Rád! Szeretetem és Fényem tündököl Lelkedben! Mihály Arkangyal
Csillag: Köszönöm a jelentésed. Az Én Fényem és Szeretetem kísérjen Minden Utadon, Drága Mihály Arkangyal. 

Közvetítette: Csillag* / (2013.szept.21.)
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb