Angyali olvasószoba

Tudatos fejlődés

Tudatos ébredés

 

A Krisztusi Fényt a Szeretet érzéseként fogjuk fel. Az érzéseken belül rendkívül alacsony frekvenciájú a félelem, a harag és a gyűlölet, amelyek ugyanakkor a Szeretet hiányát is jelzik. Ezek egyértelműen az alacsonyabb rendű Én-hez, az egóhoz tartoznak. (Az érzéseknek és a gondolatoknak van természetesen fizikai megnyilvánulásuk, fizikai hordozójuk is, mint például nyomás a mellkasban vagy elektromágneses hullámok az agyban.) A lelki képességek – ahol a lelki szó az anyagi világnál magasabb rezgésű világokra vonatkozik) kivétel nélkül mindannyiunkban jelen vannak. Azt lehetne mondani, hogy előre be vannak építve a rendszerbe. A belső képességek kifejlesztésére különböző módszerek és spirituális iskolák állnak a rendelkezésünkre. A módszerek közül megemlíthetjük például a meditációt, jógát, reikit, agykontrollt, vagy a spirituális gyógyítást. Ezekhez rendszerint előbb-utóbb társul a vegetáriánus koszt. A különböző módszerek rendszerint ugyanazt a célt szolgálják, nevezetesen a fizikai test rezgésének, valamint a tudat rezgésének emelését, a koncentrációs képesség növelését, a belső érzékszervek (belső hallás, belső látás, belső tapintás) aktiválását és a gondolati képek fokozatos tisztítását. Ez teszi ugyanis lehetővé számunkra a magasabb dimenziókra való behangolódást, és a magasabb dimenziókban végzett munkát.

Tudatos fejlődésünket nagy mértékben megkönnyíti, ha ennek érdekében határozott kéréssel fordulunk a magasabb világokban élő, a Krisztusi Fény szolgálatában álló mesterekhez és a nedűk is fejlettebb Angyalokhoz. Ezt a segítségkérést magyarul úgy hívják, hogy ima.
Belső képességeinket rendszerint nem egyetlen földi inkarnáció alatt fejlesztjük ki. Gyakran előfordul, hogy valaki felfedez magában olyan képességeket, amelyeket – földi emlékezete szerint — sohasem tanult. Van. aki rendkívüli könnyedséggel tanul meg egy új nyelvet, van, aki bizonyos foglakozásban ér el kimagasló teljesítményt különösebb erőfeszítés nélkül, és van, aki mediális képességekkel, valamint a tisztánlátásnak és tisztánhallásnak bizonyos fokával rendelkezik.
A világegyetemben vannak olyan adások, amelyeknek vételére műszereink nem alkalmasak ugyan, de a nagyon kifinomult lelki érzékenységgel rendelkező emberek igen. Ha valaki legalább részben képes a magasabb dimenziók érzékelésére, az nem holmi parajelenség, hanem egy lelki fejlődésben előbbre jutott társunk. Ha valakinek nem áll a rendelkezésére egy rádióhullámokat hanggá átalakító készülék – egy egyszerű rádióvevő – azt nagyon nehezen lehetne meggyőzni a rádióhullámok létezéséről. Ugyanúgy nehéz
meggyőzni a magasabb dimenziókból érkező információ létéről azt, akinek lelki érzékenysége és kifinomultsága még nem elegendő ezeknek az adásoknak a vételéhez.Az ember multidimenzionális fénylény. Minden áramkör, minden képesség és lehetőség előre be van építve, de meg kell tanulni aktiválni. A magasabb dimenziókhoz nem közelíthetünk tehát anyagi műszerekkel.
A magasabb dimenziókra való behangolódáshoz rendelkezésünkre álló eszköz a szertartásos meditáció, az ima, és a belső képességek fokozatos kifejlesztése. A szertartásos meditáció tudatállapot váltást jelent a tudatosság megőrzése mellett. (Elalváskor szintén beáll a tudatállapot váltás, de nem marad meg a tudatosság.) A szertartás minden esetben komoly segédeszköz, ami idővel kialakít bennünk egy bizonyos fajta feltételes reflexet, és ez által megkönnyíti a magasabb dimenziókra való be-hangolódást.

Az irányított, csoportos meditáció nagy mértékben segíti gondolati képeink tisztítását és belső képességeink fokozatos aktiválását. Az ima, mint a Krisztusi Fény szolgálatában álló magasan fejlett entitásokhoz címzett kérés, kivétel nélkül minden esetben eléri a címzettet. Hogy nem minden esetben talál azonnali meghallgatásra annak rendszerint karmikus okai vannak. Erre az univerzális törvényekkel kapcsolatban részletesebben kitérünk.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Advent: Az első vasárnap Angyala

Sandal

A természet Angyalai – az elementálok

Sandal

Angyali energia / Angyalok segítsége mély alváshoz

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .