Angyali olvasószoba

Mihály arkangyal ikonja könnyezni kezdett Rhodoszban

Könnyező festmény - Mihály arkangyalA görögországi Rhodoszban 2013 október 26-án szombaton reggel csoda történt. Szent Mihály arkangyal egy nagy méretű ikonja bőségesen könnyezni kezdett.

Egy vonalban vannak azok a Mihály templomok amelyek közül most az egyik ikonja könnyezni kezdett.
A könnyező ikon templomában maradt kisebbik Szent Mihály ikon is könnyezni kezdett (2013.nov.11.), A Yalissos központi templomában nyilvánosan kihelyezett nagy ikon is tovább könnyezett. A  képet felújító restaurátorok (állami intézmény!) a csodát felülvizsgáló, e célra összehívott egyházi szakértő bizottság rendelkezésére bocsájtotta a restaurálási dokumentumokat, a felhasznált anyagok listáját és teljes szakmai segítséget nyújt. Véleményük szerint a könnyezés semmilyen összefüggésben sincs ismert tényezőkkel.
A Mihály Arkangyal ikon eredetije a Rhodosz melletti Symi szigetén levő Panormoszi kolostorban áll. Nagy kultusza van. Lábbal az emberformájú Sátánon áll, jobbjában szablya, baljában egy halotti gyolcsba múmiaszerűen bepólyált- kötözött  (halott, de mégis élő) ember, akit megment … Egyik hetvenes években tett  híres csodája az volt, hogy egy tenger felett repülő, lezuhanás előtt levő motorhibás gép kétségbeesett pilótája mellett megjelent és emberfeletti gyorsasággal és ügyességgel megszerelte a motort. Csak utána vette észre a pilóta, hogy furcsa  módon szárnyai vannak. Mikor az utastérbe hírül adta, előjött egy idős asszony és azt mondta, hogy ő Symi szigetéről való, és személyesen Panormoszi Mihály Arkangyalt hívta segítségül. A pilóta a sikeres leszállás után elzarándokolt a kolostorhoz amelyikről soha nem hallott közelebbit, és amikor megpillantotta az ikont felismerte a fiatalembert… azonnal elájult. Mellékelve az eredeti, melyet a hálás imameghallgatásokért a hívek ezüstbe öltöztettek… 

Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

 

 

Források:
http://forosdelavirgen.org/
merites2.eoldal

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb