Angyali üzenetek Arkangyali üzenetek Sandalphon arkangyal üzenetei Uncategorized

Sandalphon arkangyal üzenete: Ne gyűlölködjetek (2013.máj.8.)

Sandalphon arkangyal kártyaDrága testvéreim, Fénytestvéreim!
Tudjuk,hogy nehéz eltekinteni a médiától, ami negativitást, és hazugságokat terjeszt nap mint nap, és tudjuk,hogy féltek attól,hogy egy újabb háború fog kitörni. De nem szabad félnetek, mert a félelem a sötét oldalt táplálja. 
Nem fogjuk hagyni,hogy a sötétség elérje a célját. Nem hagyjuk,hogy bármilyen sötét akció lehúzza a rezgésszinteteket, mikor már olyan közel vagyunk a célhoz, és a sötétség is az utolsó végnapjait éli. De ne felejtsétek el,hogy a sötétekre sem szabad haragudnotok,vagy gyűlölni őket. Szeretettel kell feléjük is fordulni. Attól függetlenül,hogy mit tettek a múltban, vagy most mit tesznek. Ha ők nem lennének, akkor ti sem jutottatok volna idáig el, ti sem fejlődtetek volna így fel spirituálisan. Ez az erő egyensúly. Ha nem ismeritek a sötétséget, nem értékelitek eléggé a fény oldalát. Ez az életetek tanulási folyamata. 
Előbb-utóbb ők is elfognak jutni erre a szintre,mint mindenki más. Lehet,hogy sok időbe fog még telni nekik, de ez a rendeltetése mindenkinek. Nektek, nekik, minden élőlénynek az Univerzumban…
Lehet,hogy később Ti fogjátok tanítani őket, ha eljutnak erre a szintre egyszer, mint ti…
Sokat tesztek és tettetek a fejlődésetekért, amíg eljutottatok a mostani szintre. Ezért kérünk benneteket,hogy folytassátok szent feladatotok. Most még jobban, mint bármikor. Küldjetek még több Szeretetet és Fényt világotokon élő testvéreiteknek és Gaianak. Képzeljétek el minden meditációtok alatt,hogy béke és harmónia van a bolygón.
Kezdjetek el hinni testvéreim,mert Ti is az Univerzum csodái vagytok. Teremtsetek pozitívan, Szeretetből 🙂 
A Szeretet a legerősebb energia az Univerzumban, és az egyetlen kulcs, ami mindent kinyit számotokra. 
Mindannyiótokban meg van az ősi tudás, még ha el is felejtettétek a sötétség befolyásolása miatt. Minden emberben megvannak a képességek,hogy lássa a világ mögötti világot, és értelmezni tudja a mennyországtól kapott jeleket, amiket küldünk. 
Mindennap, minden percben veletek vagyunk… Figyeljetek a belső hangjaitokra, a jelekre, amiket küldünk,hogy útmutatás adjunk nektek,hogy tanítsunk benneteket.Fogadjátok be a szívetekbe fényünk.
Szeretünk benneteket egész lényünkkel!
Fényem és Szeretetem öleljen benneteket!
Sandalphon arkangyal

“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

 

Related posts

Angyali üzenet: Amikor nem tudsz változtatni egy helyzeten

Sandal

Ariel arkangyal üzenete: Élvezd a természet adományait

Sandal

Angyali üzenet: Mindenkinek vannak őrangyalai

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .