Angyali üzenetekArkangyali üzenetekSandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Elengedés (2013.máj.8.)

Sandalphon arkangyal kártyaDrága testvéreim, fénytestvéreim!
Az elengedés időszaka következik sokatok számára. Tisztáznotok kell a múltat, meg kell bocsájtanotok egymásnak. Sokan keresztül fogtok menni ezeken az érzéseken. Néhányatoknak fájdalmas lesz az elengedés és nehéz lesz a megbocsájtás. De képesek vagytok rá, mert szeretet van a szívetekben. Ne cipeljétek magatokkal a múlt gyötrő terheit. Engedjétek el. 
Engedjétek el a múlt szenvedéseit, félelmeit, sérelmeit.
Ha sikerül elengednetek, onnantól már csak szeretettel gondoljatok a személyre, lélekre vagy tárgyra. Mert a szeretet mindenen átsegít benneteket. 
Teremtőtök is látja életetek minden mozzanatát, veletek örül, veletek sír…
MI is veletek vagyunk és átsegítünk a nehéz időszakokon Titeket, mert szeretünk benneteket drága testvéreim!
Nincs fontosabb,mint hogy megértsétek, a szeretettel bármit el tudtok érni. 
Még egy dühödt, gonosz lélek is egyszer megjavulhat általa. Hiába is ellenkezik a lelke ellene. Sok idő kell hozzá, de a szeretet a legnagyobb erő, ami egyszer mindenkit tisztalelkűvé változtat. 
Testvéreim, tanuljatok a hibáitokból, hogy később kijavíthassátok őket. Mindenki hozhat egyszer rossz döntéseket. Érezhetitek egy adott döntéshozatalnál,hogy amit hoztatok, az jó, de később kiderül,hogy amit hoztatok, az rossz döntés volt. 
Egyéniségek vagytok, szabad akarattal, szabad döntéshozatallal.
És mint ilyen, változtathattok bármikor.
Csak egy döntés. 
Hibáitokat, rossz döntéseiteket kijavíthatjátok. 
Egy döntéssel.
A döntések határozzák meg életeteket. 
Keressétek a szívetekben a válaszokat. 
Vagy kérjétek angyalaitokat,hogy segítsenek a nehéz élethelyzeteitekben.
MI ott vagyunk veletek mindig…
Érezzétek jelenlétünk. 
Nagyon szeretünk Titeket egész lényünkkel! 
És ne felejtsétek: A szeretet a kulcs mindenhez. A kulcs, ami minden kaput kitár előttetek. A szeretet a legnagyobb erő és energia az Univerzumban!
Fény és Szeretet nektek drága testvéreim!

Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb