Angyali üzenetek Arkangyali üzenetek Sandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Feltöltődés és kiegyenlítődés (2015.jún.8.)

Sandalphon arkangyal kártyaDrága Fénytestvéreim!

A feltöltődés és kiegyenlítés, kiegyensúlyozás idejét élitek. Új, hatalmas, de finom lágy energiák érkeztek a felsőbb szférákból, amiben fellélegezhettek. Használjátok ki ezt az időszakot, és töltsétek szabadidőtök nagy részét a természetben ha tehetitek.
Ha van olyan probléma, nehézség az életetekben drága lelkek, amit eddig nem tudtatok megoldani, akkor most lehetőségetek van rá, hogy meglássátok az események mögötti hátteret, és magasabb szintről szemléljétek azt, amit megéltek. A megértés és a felismerés által felszabadultok, fejlődésetek egy következő szakaszába léphettek. 
A hasonló tapasztalataitokat – amit gondolataitok által teremtetek meg – addig hozzátok létre újra és újra, amíg meg nem értitek a jelentőségüket, fel nem ismeritek, hogy mire kell “újraemlékeznetek”. Azért mondom, hogy “újraemlékezni”, mert semmit nem kell megtanulnotok, hiszen minden bennetek van.
Ugrásszerű változásokat tapasztalhattok, olyan élethelyzeteket hagyhattok magatok mögött a jelenlegi időszakban, amik nem szolgálják már a fejlődéseteket. Hagyjátok, hogy ezek a változások egyszerűen megtörténjenek.
Engedjétek el a visszatartó erőket. Legyen az személyhez, tárgyhoz, vagy érzéshez kapcsolható…
Amikor túl esel a változásokon, akkor hálás leszel az univerzumnak, mert lehet, hogy életed legjobb és legnagyszerűbb eseménye történt meg veled. Ez is a kiegyenlítés része. Egyensúlyba hozod a lelked ezen részét. Megszabadulsz a régi terhektől, emlékektől, érzésektől… Megszabadulsz egy blokktól, ami eddig gátolta a kiteljesedésedet, életörömödet.
Ha nem tudod mi az, ami gátol, akkor csendesedj el, figyelj önmagadra, tedd fel magadban a kérdést és megfogod kapni a választ. 
Figyeljetek álmaitokra, mert fontos üzeneteket kaphattok saját fejlődésetekkel, és “jövőtökkel” kapcsolatban. Esetleg víziókat, látomásokat is kaphattok üzenetként.
Lássátok mindenben és mindenkiben a Fényt, mert minden Fény által teremtődött és Fény által létezik. Találjátok meg minden áldott pillanatban az örömöt, a boldogságot. Érezzétek ahogy táncol bennetek a végtelen energia, ahogy a Teremtő és az univerzum mindig mozgásban tart titeket. Mint egy végtelen tánc, egy végtelen gyönyörű dallam…

Engedjétek be a Fényt a Szívetekbe, és emlékezzetek igazi Szeretetre! Az igazi Fényre, ami összeköt Titeket!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Légy egyensúlyban

Sandal

Angyali üzenet: Adj hálát

Sandal

Angyali üzenet: Időnként felmerülhetnek akadályok

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .