Angyali olvasószoba

Angyali üzenetek átvétele: Álmok

Mihály arkangyal
Álmainkban nagyon könnyen tudunk kommunikálni az Angyalokkal. Mikor alszunk, lelkünk, szívünk és tudatunk teljesen megnyílik az égi üzenetek átvételére.
Ébren a sok gondolat, probléma és kétségek között a tudatunk kizárja az Angyalok hangjait.
Néhány egyszerű módszerrel segítségével könnyebben tudunk kapcsolatba kerülni az Angyalokkal! 
 
1. Kérjük meg az Angyalokat lefekvés előtt, hogy lépjenek be álmunkba. Beszélgessenek velünk, miközben alszunk. Hozzák el hozzánk üzeneteiket, válaszoljanak feltett kérdéseinkre vagy adjanak át olyan információkat, amelyekre most a leginkább szükségünk van. Kérjük meg őket arra is, hogy ébredés után emlékezzük ezekre az álmokra. 
 
2. Tartsunk a párnánk mellett egy jegyzetfüzetet, melyre feljegyezhetjük álmainkat. Ébredés után, még félélomban, jegyezzünk fel minden emlékképet az álmaikról. Lehet, hogy eleinte nagyon kevés dolog fog eszünkbe jutni, de amint elkezdünk írni, fel fognak elevenedni az emlékeink. Lehet, hogy csak színek, érzések vagy emberek jutnak eszünkbe, de minden benyomást jegyezzünk le. 
 
3. Ha egy papírra felírjuk az Angyalokhoz intézett kérdéseinket, majd elalvás előtt néhányszor gondolatban elismételjük őket, tudatalattiba beépülve, magunkkal visszük álmainkba. Tegyük be a párnánk alá, majd várjuk az álmunkban felbukkanó válaszokat. 
 
4. Előfordul olyan, hogy nem tudjuk értelmezni álmainkat. Ilyenkor kérjük meg az Angyalokat, hogy segítsenek megérteni, hogyan kapcsolódik ez az álom a számukra feltett kérdéshez. Az álmok rengetek szimbólumot tartalmaznak, és ezek egy olyan szimbólumrendszerbe tartoznak, amely mindenki számára mást és mást jelentenek.
 
Az Angyalok mindenképpen tudatni akarják velünk üzenteiket, ezért szívesen segítenek abban, hogy megfejtsük az általuk küldött szimbólumokat. 
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Doreen Virtue

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb