Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Ramiel arkangyal

Ramiel arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: Isten kegyelme.
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: archeológusok, archiválok, közgazdasági elemzők, nevelők, családfők, törvényszéki szakértők, történelemkutatók, történelmi múzeum kurátorok, könyvtárosok, próféták, sámánok, statisztikusok, gyorsírók, törzsi vezetők.
(Megjegyzés: Történelmi és vallásos szövegekben sokszor összetévesztik Uriellel!)
MENNYEI FELADATKÖREI: Ramiel a Mennyek és a Föld krónikáinak rendben tartója.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor ideje a múlt eseményeit áttekinteni, hogy a jövőben gyógyulni és növekedni tudj.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: pontosság, kíváncsiság, türelem.
LEBONTJA: céltalanság, zavarodottság, kiegyensúlyozatlanság, álmodozás.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA: hideg/lassú/föld.
SZÁRNYAI: fehérek, de ritkán mutatja meg őket.
IKONOK: naptár, homokóra, napóra,könyvek
ÁLLATOK: bagoly, mókus
NÖVÉNYEK: borostyán, papirusz, pekán dió, vanília, dió.
TÁRGYAK: bármilyen készülék, ami az időt méri (naptárak, órák), bármilyen készülék, ami a történelmi kutatásokat és a dokumentációt segíti (könyvek, akták), múzeumok, papír (papirusz, pergamen, rizs kövek, nyom, időkapszulák, íróeszközök.
BOLYGÓ Jupiter.
NAP: csütörtök.
ÉVSZAK: minden évszak.
TERMÉSZETI ERŐ: föld.
FÉMEK: réz, cin.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, alexandrit, macskaszem, hegyikristály, szodalit.
FORMÁK: absztrakt.
CSAKRÁK: napfonat.
ZENEI HANG: B.
HANGSZEREK: csengő, hegedű.
SZÍNEK: föld árnyalatok, szivárvány
SZÁM: 2,5.
ILLAT: vanília.
ILLATTÍPUS: édes.
 
Hogyan lépj kapcsolatba Ramiellel:
Szerencséseknek összejöhet, hogy álmukban találkozzanak Ramiellel. Ezek általában éber álmok, azaz az álmodó teljesen tudatában van annak, hogy álmodik. Amikor erre rájön, kontrollálhatja az álmában történő eseményeket, úgy, hogy az neki megfeleljen. Kétségkívül Ramielnek is van beleszólása ezekbe az álmokba, azért, hogy legjobb tudása szerint oszthassa meg elmélkedéseit az időről, a több síkon futó valóságról és dimenziókról. Ezek a spirituális tanítások nehezen érthetőek meg hétköznapi tudással, sőt megértésükhöz szükséges megmerítkezni és személyes tapasztalatot szerezni.
Ramiel elég szégyenlős angyal, és jobb szereti megfigyelni az embereket, mintsem kapcsolatba lépni velük, ezért ritkán lehet vele álmokon kívül is kapcsolatot teremteni. Meditációban is találkozhatsz vele, ilyenkor a múltadba kalauzol el, legyen szó a mostani életed előzményeiről vagy előző életek történéseiről.
Tisztán látók, tisztán hallók és tisztán érzékelők erős intuíciós érzésekben kapnak jelet tőle, inkább inspiráló hatással van rájuk. Ramiel iránymutatásai nagyon finomak, néha észrevehetetlenek.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb