Angyali üzenetekArkangyali üzenetekMihály arkangyal üzenetei

Mihály arkangyal üzenete: Holdfogyatkozás/A világ változásai (2015.szept.21.)


Mihály arkangyal kártyaHamarosan újabb finomabb, magasabb rezgésű energiák áramlanak a felszínre és ennek ideje pedig a szeptember végi holdfogyatkozás. Ez az esemény magába hordozza a felismerések időszakát, segíti a gyógyulásokat, és erőteljes változást hozhat. Megtisztít minden régi energiától, érzelemtől – ez feszültséggel járhat néhányotoknál. Engedjetek el mindent, mire nincs szükségetek, hogy új dolgok belépjenek életetekbe. Érdemes visszatekintést végezni, hogy mi az amire még szükségetek van és mi az, mi már felesleges. Az elengedéshez kérhetitek a segítségemet is.

Bár a világban káoszt tapasztaltok, kérlek őrizzétek meg nyugalmatokat. Semmi nem történik véletlenül és ok nélkül. Mindaz mi történik, elsősorban világotok uralkodó elit rétegének köszönhető. Másodsorban pedig önmagatok teremtő gondolatai is hatással vannak világotok történéseire. A Teremtő pedig tiszteletben tartja szabad akaratotokat. Ha valamit megtudtok teremteni, akkor azt meg is tudjátok szüntetni. Csupán Szeretet kell hozzá. Engedjétek el félelmeiteket, és váljatok nyitott kapukká a Szeretet számára. A világ változásai, történései a Ti kezetekben vannak. Ti alakítjátok őket gondolataitokkal, érzéseitekkel, tetteitekkel. 
Nem minden dolgot tudtok azonnal manifesztálni sűrű anyagú világotokba, nem mindent tudtok rögtön megváltoztatni. Viszont ha bizonyos számú ember túllép egy adott szinten és a fátyol mögé lát, akkor feljebb tudjátok emelni a kollektív tudatszintet a Földön. Csak figyeljetek a gondolataitokra kedveseim! Mindig, minden percben…
A félelemalapú társadalmi berendezkedés megváltoztatásának egyetlen módja ha minél többen felismerik a szívközpontú és szeretetalapú együttélést. Mennyiben különbözöl egy más nemzetiségű embertársadtól? Eltér a bőrszíned? Eltér a hitrendszeretek? Eltér a kulturális identitásotok? A nyelvjárásotok? Mindez csak elkülönülésetek részei, amit meg akartok tapasztalni ezen a síkon. De ha felismeritek az igazságot, akkor csodaként élhetitek meg egymás társaságát. Hiszen mindenki EGY Fényből teremtődött. Ha mást bántasz, önmagad bántod azzal. Ezt a magasabban fejlett civilizációk már rég megértették. Most rajtatok a sor. 
Ti mind hozzájárultok a bolygó fejlődéséhez, ezt sose felejtsétek el. Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik velünk és a csillagtestvéreinkkel dolgoznak együtt nap minden nap. Hálával tartozunk mindenkinek drága szeretteink.
Koncentráljatok mindennap a béke megteremtésére, borítsátok Fénybe szeretett bolygótokat és minden létezőt. Mi veletek vagyunk.
Válasszátok a Szeretetet a gyűlölet helyett. Az örömöt a bánat helyett. Az elfogadást a széthúzás helyett. Az EGYséget az elkülönülés helyett. 
Oltalmazó kardom kísér benneteket utatokon Szeretett Fényeim!
Mihály arkangyal
Közvetítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb