Angyali üzenetekAriel arkangyal üzeneteiArkangyali üzenetek

Ariel arkangyal üzenete: A Természetnek lelke van (2015.aug.3.)

Ariel arkangyal kártyaHidd, hogy a Természetnek lelke van.
Ne gondold úgy, hogy a Természet élettelen, puszta ösztönökből álló, lélektelen organizmus. A Természetnek lelke van. S mint Minden Lélek, Ő is Érez. Érzi a bánatod, érzi az örömöd. Érzi a haragod, érzi a mosolyod. Érzi, ha bántod, érzi, ha simogatod. Erről szeretnék mesélni ma Nektek.

Mondd csak, voltál már úgy, hogy mikor senki nem volt a közeledben, kimentél a szabadba, s a Levegőnek, a Víznek, vagy a Növényeknek öntötted ki Szíved bánatát? Lehet, nem figyeltél közben, de akikhez beszéltél, a kövek, a moha, a szél, a víz, válaszoltak Neked. Nem mindig egyértelmű, hogy mit mondanak. Próbáld ki. Menj ki a szabadba, és csak beszélj. Meséld el, hogy telt a napod. Mondd el, mit éreztél, miket tapasztaltál, s közben figyeld, keresd a választ. A válasz többféle formában érkezhet Hozzád. Lehet az egy meleg légáramlat, vagy egy felszálló galamb. Esetleg egy őzike, aki kérdésedre válaszolva, pajkos táncával válaszol. Vagy épp egy virág bólogat Neked, hogy megköszönje az örömöt, hogy kiöntötted Neki a szíved.
Van kutyád? Nézz a szemébe. Nézz bele, és ne félj. Nézd benne a csillogást, s máris megérted, hogy e Szent teremtménynek lelke van. Érzései vannak. Gondolatai, önálló döntései. Próbáld ki. Mondd el Neki, ami benned van. Lehet az egy nagy esemény, vagy egy csekélység. Hidd el, értékelni fogja. Valójában, a Szent Földanya Minden Szeretetgyógyító Gyermeke, kiket Ti állatoknak hívtok, minden egyes szavatokat megértik. Viszont Ők önálló személyiségek. Nem biztos, hogy a kedvedért majd azonnal abba hagyják az ugatást, vagy a futkosást a lakásban. Kezeld Őket gyermekekként. Engedd meg, hogy megérintsék a Lelkedet.
Eleinte talán fájdalmas lehet, mikor egy Szeretetgyógyító neki áll, hogy Lelkedet meggyógyítsa az elfojtott bánatodtól, vagy belső blokkjaidtól. Ez azért van, mert az elengedés fájdalmas dolog. De ezen energiák, Szeretetgyógyítódon keresztül Földanyába áramolnak, ahol átalakulnak puszta Fénnyé.
Lényegében minden Szeretetgyógyítónak saját egyénisége van. Nem minden esetben látszódik annyira kiélezetten, mint Nálatok, embereknél. Akiket Ti haszonállatoknak neveztek, Ők is Szeretetgyógyítók. Áldott csirkék, ludak, marhák, disznók. Mindnek saját egyénisége van. Próbáld ki. Ha tartasz tyúkokat, vagy malacokat, csak figyeld meg Őket egy kicsit. Meg fogod látni, hogy ugyanúgy, mint az embereknek, Nekik is vannak sajátos szokásaik. Vannak olyan csirkék, akik a búzát jobban szeretik a kukoricánál. Vannak olyan disznók, akik nagyon jól eljátszanak más Szeretetgyógyítókkal, nem csak a saját fajtabeliekkel. Léteznek olyan lovak, akik birkákkal, vagy éppen ludakkal kötnek életre szóló barátságot. Ezek mind-mind egyéniségekre utalnak.
Tudósaitok azt mondják az állatok nem képesek szeretni, s a kutya is csak azért szalad oda a gazdájához, mert megtanulta, hogy az az ember ad Neki tápot. Én azt mondom, hogy az Állat képes a Legszentebben, és legtisztábban kimutatni a Szeretetet. Nem mindig egyértelműen, de így van. És a kutya Szeretetgyógyító is azért szalad Hozzád, mert hiányoztál Neki. És Örül Neked. Örül a Lényednek, a Lelkednek. Mert Szeret Téged.
Érzitek ezt Kedveseim? Ideje, hogy félre tegyétek a betanult mintákat, és Lássatok. Lássátok be, és Lássátok meg, hogy a Természetnek Lelke van.
Ezt üzenem Ma Nektek Drága Szeretteim. Nagy Örömmel és Szeretettel küldöm Felétek Fény természet Áldásomat!
Ariel arkangyal

Közvetítette: Kalocsai Klára / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb