Angyali olvasószoba

Még ha nem is érzékeled az angyalokat, akkor is ott állnak melletted

 
Még ha nem is érzékeled az angyalokat, akkor is ott állnak mellettedMég ha nem is látod vagy nem is érzékeled az angyalok jelenlétét, ők akkor is épp ott állnak melletted. Amikor hozzájuk szólsz, feltárod az angyali kapcsolatok kapuit. Teljesen mindegy, milyen úton-módon kommunikálsz velük- legyen az írott, kimondott vagy halkan suttogott szó… mindig meghallják a mondandódat, amit hozzájuk intézel. És mindig válaszolnak Neked. Eleinte lehet, hogy a szívedben érzed majd a feleltüket, vagy az elmédben merül fel. Ezeket az üzeneteket a tiszta, feltétel nélküli szeretet szárnyain küldik el hozzád.

Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Doreen Virtue

Related posts

Állati Angyalok

Sandal

Mihály arkangyal ikonja könnyezni kezdett Rhodoszban

Sandal

Angyali kapcsolatok

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .