Angyali történetek

Angyali találkozás egy külföldi szemével 1.rész

Marcus arkangyal kártyaAz egyik angol blogomra egy külföldi (wenmorr nicknéven) júl.28-án írt egy kommentet, ahol elmesélte Marcus arkangyallal való kapcsolatfelvételét.
 
„wenmorr@talktalk.net
JULY 28, 2013 @ 6:06 PM
I was at a workshop today where we had to attempt to source the name of our angels. I saw this vision of the man described and he told me his name was Marcus! So please Marcus is there for me……now I can thank him by name. X”
 
Az angolul kevésbé tudóknak: A lényege az,hogy a kommentelő egy angyal csoport találkozón volt aznap, ahol meg kellett tudniuk a saját angyaluk (őrangyaluk) nevét. Látomásban látott egy férfit, akire illett a leírás (Hosszú barna haj, kék szem, kard a kezében, és oroszlánfejű arany pajzs), és úgy mutatkozott be neki,hogy Marcus.
Ahogy minden arkangyal, így ő is bárki őrangyala lehet a világon. Mivel az arkangyalok mindenkire vigyáznak. Csak valaki elfogadja a segítségünket, valaki nem….. ez már az emberek szabad akaratán múlik. 

Fényem és Szeretetem öleljen benneteket! Áldás!

Írta:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Egy angyalcsoport élményei

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .