Égi üzenetek/TanításokIsten üzenetei (egyéb forrásból)

Isten üzenete: Egyek vagytok

 

Teremtő Atya-IstenTeremtő Atyád vagyok gyermekem, sok minden történik világotokban, amiről nem tudtok szinte semmit. Cabal (háttérhatalom) 3. világháborút szeretne kirobbantani, ami nem újdonság számotokra, ezúttal minden erejüket, befolyásukat, hatalmukat –ami már oly kevés- bevetik, mert már semmi más lehetőség nincs a kezükben csak az időhúzás, és tudjátok jól, a háborúkból nagyon sok pénzre tudnának szert tenni! Csakhogy ezt megakadályozom, ez nem engedélyezett a Földön! Előrehozzuk az Eseményeket!

Viszont szomorúan látom, hogy sokan egymás ellen vannak, gyűlölködnek, azt hiszik, van joguk mások felett ítélkezni, és másokat lejáratni, ez szintén nem megengedett, de a „kesztyűt” nincs értelme felvenni, aki gyűlölködik, a saját felemelkedését kockáztatja, lecsökkenti a saját pozitív energiáját, azaz csak saját magának árt! Nem könnyű a másik embert elfogadni, önzetlenül szeretni, pedig most éppen ez az, amit tenni kellene! Emberek, jövőtök, jólétetek itt van egy karnyújtásnyira, épp most, a cél előtt miért marakodtok, mint hiénák a húson??
Minél egységesebbek, minél jobban EGYEK vagytok, annál gyorsabb a változás. Tegyétek hát gyermekeim félre a vitákat, ellenségeskedést, és fogjatok végre össze! Ha Ti nem tudtok EGYEK lenni, mit vártok más emberektől, akik még fel sem ébredtek? Nézzetek magatokba, az ítélkezést pedig hagyjátok rám! Fogadjátok el, és szeressétek egymást, tudjátok, ez a kulcs!

Szeretettel gyermekem, Teremtő Atyád.
Közvetítette: Oláh Edit Olga / (2013.szept.2.)
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

 

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb