Égi üzenetek/Tanítások Felemelkedett mesterek üzenetei/tanításai

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Gondolkodjatok pozitívan

Felemelkedett mesterek

 

Az Égiek (Felemelkedett mesterek) üzenetét adom át, most Nektek, ami nem hosszú, de lényeges.Információt kaptam a fájdalmakról, arról hogy nem fog már sokáig tartani, minden bizonnyal május 8-ig tartanak ezek a testi-lelki-mentális fájdalmak. Az üzenet a következő: 

Ne adjátok fel az utolsó időkben a küzdelmet Önmagatokkal, az Egótokka! Foglalkozzatok a bensőtökkel többet, hogy az megnyílni tudjon, mind az Emberi szinteken, mind az Isteni szinteken! Meditálásra kérünk Titeket, mélységes elgondolkozásokra a Világgal kapcsolatban. Gondolkodjatok pozitívan és boldogok lesztek! A negatívat vessétek el, s vessétek le régi ruháitokat, hogy fel tudjátok venni az új, tiszta ruháitokat, melyek egyenesen a Mennyből hullanak Reátok! Merjétek megragadni és felölteni a Mennyei Atya lepleit, így megtisztulhattok a sok szennytől, ami a Világban uralkodik! Legyetek s maradjatok a Kiválasztottak! 
Kérünk Titeket a Szeretet és a Fény Nevében! 
Szálljon Reátok Mennyei Áldásunk! 

Az Égiség
Közvetítette: Csillag* / (2014.április.21.)
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

 

Related posts

Jézus üzenete: Hús-vét/Teremtéseitek

Sandal

Jézus üzenete: Hús-vét/Teremtéseitek

Sandal

Isten üzenete: Szeretettel és Fénnyel árasszátok el a hont (2014.márc.15.)

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .