Égi üzenetek/TanításokFelemelkedett mesterek üzenetei/tanításai

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Minden változik

 
Felemelkedett mesterekFolyamatos változásokon mentek keresztül, amit nehézségnek vagy megoldásnak is vélhettek. Javaslom, az utóbbiba öntsétek a Reményetek. Minden változik, a Lélek, Test, a Szellem. Aki erre nem igazán van felkészülve, vagy egyáltalán nincs, annak bizony nehéz lesz az Út. De ezt se sebként, viadalként fogjátok fel. Mindenkiben egyedi módon folyik a Változás s annak szele, következményei. Támaszkodjatok az Elfogadás erejére és létére. Képzeljétek el Magatok egy Hatalmas Fehér Burokban, mely Fényt és Szeretetet áraszt, semmi mást. Engedjétek a Szívetek Közepébe ezt a Fényt és ezt a Szeretetet. Érezzétek, ahogy áthat Benneteket és kisegít minden szomorú és negatív érzés megélésében. Ne aggodalmaskodjatok feleslegesen, hisz az Atya kezében vagytok, megtart Benneteket a legelviselhetetlenebb helyzetekben is. Az időjárás meglepően s nagyon erősen kihat Lényetekre, és tetteitekre, érzéseitekre, gondolataitokra. Ez az Időjárás is csak előbbre szeretne Titeket vinni az úton. Az Atya és a Fenti Mesterek és Angyali Seregek teremtik ezeket, ugyan a Test megviseltebb és a Kedvetek is más, de ez csak a Javatokra van, mert előre meg volt írva. Ne keseregjetek, hanem fogjatok össze a Fény nevében és teremtsetek Magatok és Mások részére is! Egységben az Erő, ezt kívánja a Létezés most. Álljatok ellen a kísértéseknek, adjátok fel a múltat, hogy utána Tisztaságban és Fényességben folytathassátok a Jézus Krisztus Mester által kijárt Utat, melyet megmutatott. Vegyetek Ő Róla Példát! Engedjétek hogy az események, melyek zajlanak a rohanó Világotokban, egyszerűen csak átjárjanak Benneteket. Ne engedjétek hogy a dolgok felemésszenek Titeket és alulra küldjenek. Legyetek Erősek, Hitetekben Meginoghatatlanok és Szeressétek a Világot, akkor is, ha nem olyan, mint amit Ti elképzeltek és szeretnétek, hogy legyen! Bízzatok, reméljetek s teremtsetek! A Dolgok alakulnak, s türelemmel legyetek ezek felé! 
A Legragyogóbb Fény Kísérjen Titeket Minden Utatokon! Soha ne felejtsétek el, Maga A Fény Vagytok Mind!
A Felemelkedett Mesterek Szóltak Hozzátok! Áldás Reátok!
Közvetítette: Csillag*
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb