Égi üzenetek/TanításokFelemelkedett mesterek üzenetei/tanításai

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Koncentráljatok a Fényre

 
Felemelkedett mesterekKedves Fénytestvéreim!
Üzenet a Fenti Világból: Őrizzétek meg nyugalmatok és ne engedjétek hogy az emberi viselkedések, érzések uraljanak benneteket. Engedjétek el a múltatok és vonjátok le a tanulságokat. Leljétek meg a Kincseket a szívetek mélyén. Hisz Kincsek vagytok magatok is. Tekintsetek magatokra így. Teremtessék bennetek hatalmas lelki erő melyet a Szentháromság szolgáltat számotokra, vegyétek észre ezt. Lelketek mélyén, tudjátok kik vagytok, csak hívjátok elő magatokat, és egyesüljetek felsőbbik énetekkel. Ez egy hatalmas energiahalmaz lesz bennetek, lényetekben. Koncentráljatok a Fényre és a Mindenható Atya Istenre, akitől származtattok. Szeretetünk és Fényünk Veletek mindenhol. Nagyon fontos, hogy vágyaitokat, álmaitokat ne adjátok fel! Teremtsétek bátran őket! Hisz ami megteremtetett szívetek mélyén és elmétekben megadatik! Kérjétek is! Hisz aki kér az kap, aki keres, az talál!
Ennyi az üzenetünk számotokra! Táplálkozzatok a Fényből és Szeressetek Szívből!
Szeretettel és Fénnyel: A Felemelkedett Mesterek
Közvetítette: Csillag* / (2013.júl.20.)
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb