Égi üzenetek/TanításokFelemelkedett mesterek üzenetei/tanításai

Felemelkedett Mesterek üzenetei: Koncentráljatok a Fényre

 
Felemelkedett mesterekKedves Fénytestvéreim!
Üzenet a Fenti Világból: Őrizzétek meg nyugalmatok és ne engedjétek hogy az emberi viselkedések, érzések uraljanak benneteket. Engedjétek el a múltatok és vonjátok le a tanulságokat. Leljétek meg a Kincseket a szívetek mélyén. Hisz Kincsek vagytok magatok is. Tekintsetek magatokra így. Teremtessék bennetek hatalmas lelki erő melyet a Szentháromság szolgáltat számotokra, vegyétek észre ezt. Lelketek mélyén, tudjátok kik vagytok, csak hívjátok elő magatokat, és egyesüljetek felsőbbik énetekkel. Ez egy hatalmas energiahalmaz lesz bennetek, lényetekben. Koncentráljatok a Fényre és a Mindenható Atya Istenre, akitől származtattok. Szeretetünk és Fényünk Veletek mindenhol. Nagyon fontos, hogy vágyaitokat, álmaitokat ne adjátok fel! Teremtsétek bátran őket! Hisz ami megteremtetett szívetek mélyén és elmétekben megadatik! Kérjétek is! Hisz aki kér az kap, aki keres, az talál!
Ennyi az üzenetünk számotokra! Táplálkozzatok a Fényből és Szeressetek Szívből!
Szeretettel és Fénnyel: A Felemelkedett Mesterek
Közvetítette: Csillag* / (2013.júl.20.)
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Jézus tanításai: Az ego miért nem képes meglátni a fától az erdőt?

Sandal

Isten üzenete: Légy tudatában az igazságnak

Sandal

Jézus üzenete: Látlak Titeket

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .