Angyali olvasószoba

Az illúzió szertefoszlik – Hogy szabadulhatsz meg a “rossztól”?

 

Angyal és Ördög dualitásLassan, de biztosan mindannyian megszabadulunk a rossznak ettől az illúziójától. Ehhez nagyon fontos, hogy erősen ragaszkodjunk a nézethez, hogy Isten az Egyetlen Erő, az Egyetlen Végső Életelv, amelyből minden egyéb származik. Természetesen a félelem és a gyűlölködés illúziója még mindig városainkban ólálkodik, és néha meggyőznek minket arról – különösen, ha túl nagy figyelmet szentelünk a tömegtájékoztatási eszközöknek -, hogy ténylegesen létező dolgokról van szó.

De hát nem ugyanez a kihívás belső világunkkal kapcsolatosan: azaz hogy jobban elfogadjuk saját lényünk árnyékos oldalát? Amint megtanuljuk, hogyan szabaduljunk meg negatív és önpusztító viselkedésünktől, már nem fogjuk kivetíteni saját negativitásunkat egy bizonyos fiktív ördögre sem, bukott angyalokra vagy más emberekre. Ha elérkezünk erre a pontra, nem lesz többé szükségünk arra, hogy a rossz illúziójához ragaszkodjunk.

Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!


Az angyalok tudják a választ

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb