Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Zadkiel arkangyal

 

Zadkiel arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: “Isten igazságossága”.
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: akadémikusok, karitatív csoportok, miniszterek, emberbarátok, kegyhelyek, fogvatartottak, áldozat, szentek, diákok.
MENNYEI FELADATKÖREI: Zadkiel arkangyal könyörületességet és megértést szeretne az embereknek tanítani, áldásával a hozzá fordulók könyörületességben és a megbocsátás képességében fejlődhetnek.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE? A mindig jóindulatú és gyengéd Zadkiel akkor érkezik hozzánk, mikor leltárt kell készítenünk életünkről, segít megbocsátani magunknak és másoknak, segít fejleszteni empátiánkat és könyörületességünket.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: elfogadás, önzetlenség, bátorság, megbocsátás, nagylelkűség, irgalom, önmegtartóztatás, tolerancia.
LEBONTJA: szorongás, szúrósság, apátia, cinizmus, egocentrizmus, szélsőségesség, keménység, ellenségeskedés, önzés.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): hideg/egyforma/föld.
SZÁRNYAI: bézs és fehér.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Zadkiel egyszerűségre törekszik mindenben. Legyen rajta fehér vagy barna lepel, mindegyikben jól néz ki magas alakja.
IKONOK: könyvek, galamb, papírtekercs, pásztorbot.
ÁLLATOK: kutya, igavonó barmok, galamb, kecske, juh.
NÖVÉNYEK: tök, olíva, őszibarack, pekándió, rozmaring, tölgy.
TÁRGYAK: intellektus, memória.
BOLYGÓ: Jupiter.
NAP: csütörtök.
ÉVSZAK: tavasz.
TERMÉSZETI ERŐ: föld.
FÉMEK: bronz, réz, vas.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: ametiszt, kristály kvarc, jáde, kunzit.
FORMÁK: kehely, pohár.
CSAKRÁK: harmadik szem.
ZENEI HANG: D.
HANGSZEREK: a természet hangjai, kórusok.
SZÍNEK: kék, barna, zöld, fehér.
SZÁM: 7.
ILLAT: föld, őszibarack, rozmaring.
ILLATTÍPUS: földes, lágy (édes) virágos.
RUHÁZAT (ANYAGA): gyapjú.

Hogyan lépj kapcsolatba Zadkiellel:

Azok, akik Zadkiellel veszik fel a kapcsolatot, általában szeretnek meditálni, és megengedik maguknak, hogy megfürödhessenek az angyalok megnyugtató energiáiban.
A tisztán hallók csendes, reflektáló gondolatcserék miatt keresik fel Zadkielt. Nagyon jó tanácsadó, tanácsai egyszerűek és szókimondóak. Zadkiel hangja mély és parancsoló, de nem zavaró. Apai jelenlétet sugároz, akárcsak Metatron, a vele való beszélgetés különleges és megragadó.
Egy kicsit meglepődtem, mikor Zadkiel először jelent meg nekem, kicsit idősebb, mint az összes többi angyal. Mihály és társai általában a harmincas éveikben járó ember formáját öltik fel (Sandalphon és Ariel kivételével, akik tinédzsereknek néznek ki).
Mint a könyörületesség angyala különböző alakokban jelenhet meg a tisztán látók és álmokon keresztül kommunikálók előtt.

 
Miben segíthet?
-elveszett tárgyak megtalálása
-emlékezetfejlesztés
-érzelmi és fizikai gyógyítás
-fontos információk észben tartása
-megbocsátás önmagunknak és másoknak
-részvét
-tanulmányok, tesztek
 
Fohász
Amikor csalódás ér, kérd Zadkiel beavatkozását:
Zadkiel arkangyal, kérlek, segíts meggyógyítani a szívemet! Ha engesztelhetetlennek mutatkoznék, kérlek, segíts feloldani a csalódottság e görcsét, segíts teljesen megszabadulni a nehezteléstől! Ha valamit nem jól látok, segíts hozzá a tisztánlátáshoz. Ha rám férne, hogy irgalmasabb legyek, töltsd meg a szívem kegyességgel. Ha aggódok vagy szorongok, kérlek, tölts a szívembe bizalmat és nyugalmat. Most a kezedbe és Isten kezébe adom e helyzet rendezésének jogát, mert bízom benne, hogy az Isten kegyelméből gyógyító erők rendezik a dolgot. Bízom az isteni összhang és bölcsesség hatásában. Köszönöm.

Teljes leírás:
A kegyelem és jóakarat arkangyalaként tartják számon. Zadkiel jóvoltából kegyelmezünk meg magunknak és másoknak, ugyanezért érzünk könyörületet a bűnösök iránt, és tudunk megbocsátani az ellenünk vétkezőknek. Ilyen értelemben Zadkiel is gyógyító angyal, és gyakran jár el az emberek dolgaiban Mihály arkangyallal együtt, például amikor negatív energiákat kell az együttérzés vagy könyörület pozitív energiáira cserélni. Zadkiel segít meglátni magunkban és másokban az isteni fényt, mert nem a külcsín, a vagyoni állapot, a viselkedés, nem az ego kivetülései a fontosak.

Ha képtelennek érezzük magunkat arra, hogy megbocsássunk valamiért önmagunknak vagy valaki másnak, a neheztelés feloldásához kérjük Zadkiel közbenjárását. Ő oly könnyedén kisöpri belőlünk az engesztelhetetlen neheztelést, mint kéményseprő a kéményből a kormot. A megbocsátást természetesen nem helyettesíti a megtorlás, tehát Zadkiel ilyesmire sosem biztat. Egyszerűen leveszi a szívünkről a megbántottság terhét, segítségével megszabadulhatunk haragunk vagy bánatunk ördögi köréből, s gondolataink a továbbiakban már nem keringenek a kínos téma vagy esemény körül, és eltörpül a minket megbántó fél jelentősége.
Zadkiel emlékezetjavító tudománya széles körben ismert. Ha fontos adatokat vagy szöveget kell megjegyezned, vagy csak arra akarsz emlékezni, hová tetted a kocsikulcsot, esetleg fejleszteni akarod a rövid vagy a hosszú távú memóriádat, szólítsd Zadkielt, s meglátod, mennyivel könnyebben megy a visszaemlékezés.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb