Uncategorized

Üdvözlés

ÜdvözlésSzeretetemmel üdvözöllek az oldalon! Nem véletlen kerültél az oldalra, mert olyan nem létezik, hogy véletlen. Az oldal azért jött létre, hogy erősödjön a hited az angyalok és az égiek felé. Sok olyan dolgot tanulhatsz itt, ami megkönnyítheti mindennapi életed.
Te sem egyszerű ember vagy, hanem egy a Teremtő csodálatos teremtményei közül! Igen. Te is Fényből teremtődtél és Fény által létezel. Engedd, hogy a szíved megnyíljon az égiek felé és a Teremtő felé. Sok sikert az utadon!
Sandal-Bárány Tünde Nikoletta

Üdvözlés
 
 

 

 

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb