Angyali üzenetekArkangyali üzenetekSandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Tisztító energiák és összegzés (2017.dec.20.)

Sandalphon arkangyal kártya

Drága testvéreim, fénytestvéreim!

 

Intenzív tisztító energiákat kaptok, és egyúttal felkészülhettek egy új stabilabb időszakra.
Bár világotokban egyre nő a káosz, ez ne húzzon le titeket.
Tudjuk, hogy egyre nagyobb az elhatárolódás az emberek között, de akkor tehettek a legtöbbet, ha szívetekből fényt sugároztok ezekre a helyre.
Ne becsüljétek le a szeretet erejét!
Sokkal többre vagytok képesek, mint azt hiszitek. És sokkal többet is tehettek egy-egy helyzetben, mint azt elsőre gondoljátok.
Még mindig kevesen vagytok tudatában  a teremtő erőtöknek. Pedig ez az egyik legegyszerűbb, és legcsodálatosabb dolog, amivel a Teremtő megajándékozott titeket – és mindenki mást.
Rengeteg új, csodás lehetőség ígérkezik számotokra. Egyedül rajtatok múlik mi valósul meg belőlük.  Higgyetek önmagatokban!

Az év utolsó heteiben összegezzétek mi az, amit sikerült megvalósítanotok, mi az, ami még várat magára.
Ne cipeljetek magatokkal olyan terheket tovább, amire már nincs szükségetek. Legyen az kapcsolat, vagy élethelyzet. Engedjétek, hogy tovaszálljon. Ne sajnáljatok továbblépni! Hallgassatok a megérzéseitekre! Ezáltal is erősödni fogtok. Ne hagyjátok, hogy bármi a spirituális fejlődésetek rovására menjen.
Ez az időszak sokatok szólhat a magányosságról is, hiszen egyedül éltek, vagy nem találtátok még meg szeretet párotokat a földi létben. Tudjátok, hogy bár fizikálisan úgy tűnhet, hogy egyedül vagytok, de sosem vagytok egyedül, mert mi mindig ott vagyunk veletek. Magányos óráitokban pedig nyugodtan hívhatjátok magatokhoz Abdalmon arkangyal testvéremet, akinek feladata a magányos emberek segítése. /Megjegyzés: Később lesz róla is leírás az oldalon. -SBTN/
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt. Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.

Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket!
Sandalphon arkangyal
„Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: A lelki és testi fájdalom mély tanítómesterek

Sandal

Angyali üzenet: Vigyázz mindenre

Sandal

Angyali üzenet: Lelked szabad

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .