Angyali üzenetekArkangyali üzenetekSandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Ragyogtassátok Fényetek (2013.nov.11.)

Sandalphon arkangyal kártyaDrága testvéreim, fénytestvéreim!
A mai napot töltsétek meditálással, mélyüljetek el magatokban kedveseim, töltsétek időtöket a családjaitokkal,szeretteitekkel. Ne aggódjatok a múlt, a jelen és a jövő miatt. A Teremtő Atya fényéből vagytok és léteztek. Adjatok hálát neki ma, és mindennap. Legyetek nyugodtak,bátrak,alázatosak és higgyetek. A változás már elkezdődött…
Adjátok át magatokat a mai nagyon erős energiáknak, amit e nap hordoz (11.11). A mai nap a kettősség és az EGYség közti kapcsolatot képviseli. Az igazság kinyilvánítását, a szabadságot, az egyesülést, egy nagyobb szintre lépést, a Szeretetet, és az EGYséget jelenti.
Mostmár csak pozitív gondolataitok legyenek. Örvendjetek, mosolyogjatok, nevessetek felszabadultan. Szabadítsátok fel magasabb szintű rezgéseiteket. Küldjétek szét a világba. Áradjon Fényetek. Örüljetek a létezésnek. A tiszta isteni boldogságnak. Ismerjétek fel a boldogság természetes létállapotát. Hisz ezért születettetek le ide, hogy megérthessétek magát a létezést, a fizikaiságot, hogy megéljétek az érzelmek skáláját, hogy minden pillanatot a tudatotok elraktározzon.
Töltsétek fel ma a lelketeket Szeretettel és Fénnyel. A feltétel nélküli szeretetben van a kulcsotok, ami kitárja előttetek az összes ajtót. Tárjátok ki szíveteket. Minden a Szeretet által létezik, minden a Szeretetből teremtődött. A béke először bennetek jelenik meg, a lelketekben…
A Fény végtelen és időtlen, ahogy a tanulási folyamat is. Mikor már azt hiszed, hogy mindent megtanultál, és mindent tudsz, akkor jössz rá, hogy még csak gyerekcipőben jársz. Ahogy a Fény, úgy a tudás is végtelen.
Használjátok ki a mai napot drága földi testvéreim, maradjatok meg Hitetekben. Szíveteket, lelketeket járja át a Szeretet. Boldogsággal tekintsetek az előttetek lévő útra… Ragyogtassátok Fényetek!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!

Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb