Angyali üzenetek Arkangyali üzenetek Sandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Merjetek lépni/Új évi ima (2016.dec.28.)

 
Sandalphon arkangyal kártyaDrága testvéreim, fénytestvéreim!
 
Ez az év is tele volt tapasztalatokkal, tanulással. Kapcsolataitokban volt amelyik megszakad, volt, amelyik tovább erősödött.
Ez az év arról szólt, hogy mennyire vagytok toleránsok, mennyire vagytok összetartóak…
Ne a múltat lássátok, és ne is a jövőbe nézzetek. Hanem csakis a MOST örök pillanatában létezzetek. A Jelent éljétek meg, és ne azon töprengjetek, hogy hogy alakul a jövő, mert a jövő folyamatosan változik teremtésetek által. Minden kérdésetekre a válasz már bennetek van. Isten bennetek él, és választ ad mindenre.
Társteremtői vagytok Mennyei Atyánknak. Ahogy minden létező több dimenziós szinten.
A következő évben új időszak kezdődik. Sokatoknak átértékelődik a gondolkodása, élete. Más szemmel fogtok tekinteni az életre, kapcsolataitokra, környezetetekre.
A 2017-es földi év száma az 1-es lesz, így a Nap éve számotokra elhozza az élet csodáit, energiáit. Segít felismerni önmagatokat, a bennetek működő erőket.
Ez a tervezés és az új alapok lerakásának éve is lesz. Ha eddig nem mertetek tovább lépni életetek egy szakaszában, akkor az ideje. Merjetek álmodni! Merjetek lépni, illetve tovább lépni! Újuljatok meg, kezdjetek bele egy új tapasztalatba. Ne féljetek a kudarctól, ne a félelem vezesse lépteiteket, hanem a Szeretet!
Fel kell vállalnotok utatokat, ha nem akartok egy helyben toporogni. Mutassatok példát környezeteteknek, legyetek bátrak. Mutassatok pozitív irányt embertársaitoknak. Ne másoktól várjátok a megváltást, és a változást, hanem tegyetek érte!
Nézzetek önmagatokba, szabaduljatok meg blokkjaitoktól, amik megakadályoztak titeket abban, hogy elérjétek célotokat, vágyaitokat. Ha elég elszántak vagytok és bátrak, akkor bármit elérhettek, ami szívetek vágya. Hiszen MINDEN lehetséges. Teremtő erőtök manifesztálja a fizikaiságban is, amire a leginkább szükségetek van. Csak higgyetek és sose kételkedjetek!
Most földi évetek végén Mennyei Teremtő Atyánknak mindazt amit nem akartok magatokkal cipelni, adjátok át. Legyen az negatív gondolat, fájdalom, mindenféle negatív érzelem, minden, ami egész évben rátok tapadt a három dimenziós valóságotokban. Így ezek az érzelem minták nem tartanak veletek majd az új évben. 

Keressetek egy nyugodt helyet és tisztuljatok – gyújthattok gyertyát, vagy füstölőt is hozzá akár. Szánjatok időt arra, hogy köszönetet mondjatok Atyának, Jézusnak, az angyaloknak és minden éginek eképpen: 

“Kérlek Atyám, szabadíts meg, tisztíts meg minden negatív érzelemmintától, minden fájdalomtól, minden haragtól, dactól, minden sérelemtől, minden félelmemtől /ami ezévben ért engem/. Kérlek áraszd el szívem Szereteteddel, Fényeddel. Töltsd fel testem, lelkem sugárzó égi Fényeddel. Hálásan köszönöm, hogy vagy nekem drága Atyám és Jézusom. Köszönöm minden égi tanítását, köszönöm az áldásokat és a segítséget mit nap mint nap kapok tőletek és angyalaitoktól. Áldásom rátok.”
Ezután érezd a békét és a nyugalmat, mellyel lelked megtelik. 
Ezt mindennap elmondhatjátok év végétől függetlenül. Hiszen Atyánk, Jézus, mi arkangyalok/angyalok és az összes égi nagyon szeret titeket!
Nevessetek sokat, táncoljatok, szabadítsátok fel boldogságotokat, életörömötöket az év utolsó napján. Hisz ezzel teremtitek meg magatok körül a pozitív energiákat. Áradjon belőletek a tiszta Szeretet. Adjatok belőle azoknak, akik rászorulnak, hisz nagyon sokan vannak még, akiknek szükségük van erre. Mutassatok utat a sötétben maradt 3D-s lelkeknek. Mutassátok meg a Fényt a Sötétségben.
A Szeretet, a Fény, a Boldogság, és Egészség energiáját küldöm nektek drága földi testvéreim. Fogadjátok be szívetekbe, töltődjetek fel az új évre.
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Szüntelenül segítjük a világokat

Sandal

Angyali üzenet: Töltődj a napsugárral

Sandal

Angyali üzenet: Ha vársz valamire, sose add fel!

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .