Angyali üzenetekArkangyali üzenetekSandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Hús-vét / Lélekújulás (2014.április.18.)

 

Sandalphon arkangyal kártyaDrága testvéreim, fénytestvéreim!

Közeleg a hús-vét ideje. Sokatoknak nehéz lehet ez az időszak, mind érzelmileg, mind fizikailag, mind szellemileg. Az elkövetkezendő napok a döntésekről, a felelősségről, az elfogadásról, és az elengedésről is szól. Rengeteg régi sérelem a felszínre törhet e napokban. Ezeket csak úgy tudjátok megszüntetni, ha kibeszélitek magatokból. Nyíljatok meg szeretett Atyátok felé és önmagatok előtt. Ő mindig meghallgat titeket, bárhol is vagytok. Hiszen ott van körülöttetek mindenben. Ott van a fában, a fűben, a levelekben, a virágokban… az Ő Fénye és rezgése járja át testeteket nap mint nap, anélkül, hogy azt észrevennétek. 

Engedjétek el, és adjátok át összes sérelmeiteket és fájdalmatokat az Atyának és Jézusnak. Szabaduljatok meg tőlük. Ne cipeljétek magatokkal. Ezek az érzések csak felemésztik belsőtöket, és mérgezik, betegítik testeteket. Figyeljetek egyensúlyotokra, tisztuljatok meg ezektől a negatív érzésektől, amiket esetleg mások iránt éreztek. Szíveteket járja át a Fény gyönyörű rezgése, érzése, a Feltétel Nélküli Szeretet és az elfogadás.
A hús-véttal a ti lelketek is megújul (“feltámad”) és új reményeket kap. Tekintsetek a hús-vét szimbólumára, a tojásra úgy, mint az újjászületésetek, a teremtésetek szimbólumára. A tojás, és a tojás formája magában hordozza a születés, a teremtés energiáit. Így azt is, ha valami új születik meg a lelketekben.
Fogadjátok el e napokban a megváltást, amit Jézustól kaptatok. Adjatok hálát neki, amiért meghalt értetek a kereszten, fogadjátok be Őt szívetekbe, hagyjátok, hogy segítsen életetekben, helyezzétek életeteket az Ő kezébe. Hisz az ember összes bűnét magára vette. Szívetek és lelketek is megkönnyebbül, ha felajánljátok neki szívetek minden szeretetét. Aki szeretetet ad, az szeretetet is kap viszonzásul.
A hónap utolsó napjaiban pedig meditáljatok sokat, pihenjetek, fogadjátok be az újhold energiáit. 
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!

Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb