Angyali üzenetek Arkangyali üzenetek Sandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Feltárulások, felismerések (2017.okt.9.)

Sandalphon arkangyal kártya

Drága testvéreim, fénytestvéreim!

 
A mostani időszak a kitárulkozások, az igazság feltárulásának ideje minden tekintetben. Sokan felismerhetik a saját valóságukat, amit önmaguknak teremtettek. De dönteniük kell ezzel kapcsolatban.
Az isteni én vezet a szeretet által, vagy inkább a emberi egó tudat?
A felismeréseket természetesen maga az egó nem kívánja, és elutasítja, mivel meg van a saját maga megszokott élete, amin nem akar változtatni. Meg vannak az önmaga által felállított és berögződött keretek, amiből nem akar kilépni, és mást sem akar elfogadni ezáltal.
Kire/mire akarsz hallgatni? A legfelsőbb énedre vagy inkább az emberi egó tudatodra?
Ne feledd, ehhez nem elég egyszerűen csak a spirituális úton való járás. Teljesen át kell adni magadat isteni létezésednek és törekedni kell önmagad felsőbbik énjének az elfogadására és megismerésére. Ez nem mindig könnyű, főleg azoknak nem, akiket félelemmel tölt el a változás és egy olyan világ megismerése, ami szabad szemmel láthatatlan és kézzel foghatatlan.
Törekedni kell a legmagasabb szeretetben való létezés és elfogadás felé. De ha ezt a szándékot valaki nem tartja tiszteletben, és rád próbálja erőltetni a saját egó tudatát és akaratát, akkor ilyenkor a legjobb, ha elengeditek ezt a fajta kapcsolatot.
Tudatállapotod és fejlődésed mindaddig megreked egy szinten, amíg nem megy az elfogadás, és a nyitottság saját önvalód felé.
Ezt úgy is lehet értelmezni, mintha egy hegy alján állnál, elkezded megmászni, látod már a táj egy részét, ahogy feljebb merészkedsz, de aztán elfáradsz, beleunsz és inkább lemászol – visszatérsz a téged körülvevő manipulatív rendszerbe. Pedig a cél már közel van… Tudatállapotod és fejlődésed is hasonló. Feljebb és feljebb kell másznod a “tudat hegyeden”, mindent hátrahagyva (berögződések, előítéletek, emberi tudat, stb.), hogy elérd isteni/krisztusi tudatszinted.
A változás a legjobb dolog, ami életedben jöhet. A legcsodálatosabb tapasztalások egyike. Az univerzum alapja… 

Akkor tudsz a legjobban kiteljesedni és megérteni isteni teremtésed, ha összekapcsolódsz legfelsőbb éneddel.
Az isteni szeretet által felismerheted a teremtő erőd jelentőségét. Megértheted az összefüggéseket és felismerheted egy-egy helyzet jelentőségét.
Mi az, amit ez a helyzet tanítani akar neked?
Ismerd fel, vezesd vissza, tudatosan keresd meg a puzzle darabkákat.
Teremtő erőd és döntéseid kinyilvánítása az isteni teremtés része – ahogy minden szavad, tetted és gondolatod.
Olyan energiák működnek most, amik által átértékelhettek egyes helyzeteket, kapcsolatokat. Mindaz, ami felesleges, hátráltató tényező, az eltűnik a környezetetekből, vagy lebontódik.
Minden világossá válik, mert a Fény bevilágítja utatokat!
Had adjak át egy mantrát, imát, amit bármikor használhattok, ha úgy érzitek a környezetetekben gátló tényezők vannak:
Teremtő Atyám (itt használhatod azt a megszólítást, amit szeretnél, Forrás/Isten), szeretetedből teremtettél engem, 
Kezed fogom, és így tudom mit kell tennem.
Minden, ami nem szolgálja fejlődésemet távozzon tőlem, 

A Fény és a Szeretet áradjon továbbra is belőlem.
Áldott az út, áldott vagy Istenem.
Köszönöm, hogy az igazság feltárul, és felismerem.
Köszönöm neked tapasztalásaimat,
Tovább járom utam, és neked szentelem imádságaimat. 

MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”/Átadta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Csakis a szeretet által kerülhetsz közelebb Istenhez

Sandal

Angyali üzenet: A valódi világot csak a Fátyol választja el

Sandal

Angyali üzenet: Az álmaidat bármikor elérheted!

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .