Angyali üzenetekArkangyali üzenetekSandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Felismerések és igazságok (2015.márc.3.)

 

Sandalphon arkangyal kártyaDrága testvéreim, fénytestvéreim!

Az igazságok, a felismerések, a megújulás hónapja következik. Érzelmileg sokaknak nehéz lehet majd ezen időszak.
Keresitek az utat, keresitek az igazságot. Várjátok, hogy más mondja el, más mutassa meg, és megfeledkeztek önmagatokról. Hiszen az igazságot ti magatok is ismeritek lelketek mélyén.
Fel kell ismernetek, hogy egyikőtök sem jobb a másiknál, és létezéseteknek nem az a célja, hogy legyőzzétek vagy épp lebecsméreljétek egymást. Önmagatokat kell feljebb emelnetek. Ezt pedig nem mások által, hanem csakis önmagatok belső intuíciói, belső világotok felfedezése által tehetitek meg.
Ahogy a pillangó, úgy ti is bármikor kiléphettek bábjaitokból, és kibonthatjátok gyönyörű, ezerszínű szárnyaitokat, amik lelketek fényei, és a végtelen öröm csillogása.
Hagyjatok fel a régi viselkedésmódokkal, szokásokkal, amik nem szolgálják a fejlődéseteket. Engedjétek szabadjára tudatotokat, és szárnyaljatok. A testetek csak a tapasztalat szerzéshez szükséges. Ismerjétek fel, hogy bármit is tapasztaltok a Földön testetekben, tudatotok, lelketek szabadságát senki nem tudja korlátozni, csakis ti magatok… Merjetek bátran lépni, és kilépni komfortzónátokból. Vegyétek észre, hogy végtelen lehetőséget tartogat számotokra az univerzum. A szívetek a kulcs. Adjatok bizalmat az újnak, ezáltal olyan dolgokat tapasztalhattok meg, vagy láthattok, amik eddig rejtve voltak előttetek…
Tegyél fel magadnak egy sor kérdést, mint például: Mit teszel önmagadért? Mi alapján hozod meg döntéseidet? Milyen helynek látod jelenleg a világodat?
Ha nem vagy megelégedve az adott válaszaiddal, akkor hozz másmilyen döntést. Változtass. Alakítsd úgy az életed, hogy pozitív, és szeretettel teli legyen, és örömöd leld saját lényedben. Szeresd önmagad, szeresd azt, aminek teremtettek. Szeress másokat. Szeress feltétel nélkül.

 

Engedjétek be a Fényt a Szívetekbe, és emlékezzetek igazi Szeretetre! Az igazi Fényre, ami összeköt Titeket!

Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás…!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb