Angyali üzenetek Arkangyali üzenetek Sandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Eljött a nézőpont váltás ideje / Pozitív változások (2019.júl.22.)

Sandalphon arkangyal kártya

 

Drága fénytestvéreim!
A mostani időszak energiái arról szólnak, hogy miként tudjátok és akarjátok megérteni a világotokat, és önmagatokat. Eljött a nézőpont váltás ideje! Figyeljétek meg, hogy honnét hová jutottatok, mit tanultatok és ne kövessétek el még egyszer ugyanazt a hibát.
Rá kell látnotok olyan múltbéli mintákra – akár előző életekből származó -, vagy kapcsolatokra, amik már nem szolgálják a fejlődéseteket – lehúzóak -, vagy jelenleg is úgy hatnak rátok, mintha bábuk lennétek, és észre sem veszitek ezt.

Szeretett lélekszikra, tudom, ezek elengedése nem egyszerű feladat, de az elengedés nem azt jelenti, hogy nem törődsz valakivel, hanem csak annyit, hogy nem tudsz többet tenni érte, vagy éppen, hogy ő nem tud tovább fejlődni veled együtt, te viszont mennél tovább az utadon, de addig nem tudsz, amíg el nem engeded a kezét. Részedről ez egy felismerés, hogy ő maga nem akar pozitívabb irányba változni, szembesülni a valósággal. Egy nagyobb rezgéskülönbség akár erősebb taszítást is kiválthat két fél között. Ilyenkor viszont döntened kell.

Önmagad spirituális fejlődése a legfontosabb. Ezt tartsd mindig a szemed előtt. A tiszta energiák csak akkor jutnak el hozzád, ha te magad is tisztán látod az utadat, és tisztán érzed, mit kell tenned.
Ahogy fizikailag a kosz, úgy nem-fizikai szinten ezek a negatív minták és érzések, kötődések is “rád ragadnak”, rabságban tartanak addig, amíg meg nem tisztítod magad energetikailag a nem kívánatos energiáktól, amik visszahúznak.

Használhatsz a Földön arany kalcitnak hívott kristályt is annak érdekében, hogy életedben felülkerekedj azokon az energiakapcsolódásokon, melyekkel megrekedsz egy szinten. Segít abban, hogy egyensúlyba hozd önmagad, és energiaszintedet, felszabadítsd a megrekedt energiákat, és megtisztuljon a fizikai és érzelmitested. Emellé pedig kérheted Nathaniel arkangyal testvérem segítségét, hogy tisztítson és égessen ki belőled minden olyan érzést, amire már nincs szükséged többé. Ezután köszönd meg neki szeretettel a segítséget.
Kérheted
Mihály arkangyal segítségét is személyeknél, akiktől esetleg negatív energiák jönnek át feléd, hogy vágjon el minden fényszálat közted és az adott személy(ek) között. Ezután fellélegezve, megkönnyebbülten tapasztalhatod a változást mind lelkileg, mind energetikailag.

Ezen energiák mellett óriási változásokat tapasztalhattok életetekben – legyen az munka, család, szerelem. Illetve olyan pozitív történések lehetnek, melyekre egyáltalán nem számítotok – legyen az például egy olyan szeretett személlyel való találkozás, akivel már rég nem beszéltetek; vagy egy előléptetés a munkahelyen; egy szerelem beteljesülése; akár egy régóta várt utazás…
Mindezeket az aprónak tűnő isteni csodákat fogadjátok el, ahogy történnek és köszönjétek meg hála telt szívvel. Minden mi történik, a fejlődéseteket szolgálja. Semmi sem történik véletlenül, mert az univerzum nem ismeri a “véletlen” szót. Minden mindennel kapcsolatban van, összefügg. Akárcsak egy puzzle játék darabjai.

Az élet folyamatos fejlődési folyamat és egy végtelen kaland egy Isten által gyönyörűen megalkotott világban. Mind-mind fontos szerepet töltötök be ebben a kalandban, de egyéni küldetésekkel. Isten ajándékaként pedig olyan erővel felruházva, amivel bármit megteremthettek. Csak higgyetek jobban önmagatokban és teremtő képességetekben. Minden pillanatban használjátok, mégis kevesen vagytok tudatában, minek is vagytok birtokában, és még kevesebben tudjátok hasznosítani ezt a tudást.

Pozitívan teremteni csak örömmel és boldogsággal telve, szeretettel lehet. De ha már gondolataitok közé becsúsznak olyan tényezők, amik teremtésetekkel ellentétes, akkor akár el is törölhetitek vele az egészet, és ezért nem fog megvalósulni, mit szeretnétek. Ez pedig sokszor átmegy önsajnálatba, hibáztatások sorozataiba. Ne tegyétek ezt önmagatokkal. Ha nem sikerül egy teremtésetek, akkor gyakoroljatok, és gyakoroljatok tovább. Ne adjátok fel! Ez a kulcsa minden fejlődési és tanulási folyamatnak.

Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket!
Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Angyali üzenet: Csak tudd, hogy mit akarsz

Sandal

Angyali üzenet: Tanulj a természettől, az állatvilágtól

Sandal

Angyali üzenet: Mutassatok pozitív példát

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .