Angyali üzenetek Arkangyali üzenetek Sandalphon arkangyal üzenetei

Sandalphon arkangyal üzenete: Céljaitok elérése / Lépjetek túl akadályaitokon

Sandalphon arkangyal kártyaDrága fénytestvéreim!

Sokan küzdötök azzal, hogy hogyan és miként érjétek el céljaitokat a földi életben. Hogyan is jussatok A pontból a B pontba. Először mindenképp tervezzétek meg az odavezető utat, és kérjétek az univerzum segítségét hozzá. Vizualizáljátok, amit el szeretnétek érni, bármi is legyen az számotokra. Egy kisebb tárgy, egy utazás, egy szerelem… Az univerzum nem ismer határokat, és nem ismer korlátokat. Az univerzum bősége végtelen. Emberi tudattal felfogni pedig lehetetlenség.
Induljatok el meghatározott célotok felé és teljesítsétek be álmaitokat. Ne hagyjátok, hogy álmaitok, csupán csak álmok maradjanak. Isten arra teremtett titeket, hogy használjátok tőle kapott ajándékotokat és teremtsetek. Önmagatoknak és másoknak is. Ehhez a gondolataitok a kulcs!
A gondolataitokkal teremtitek meg jelenetek – a MOSTot – és jövőtöket. A múltatok pedig mindaz, amit egykor gondoltatok, kimondtatok,  vagy cselekedtetek.
Haladjátok meg önmagatokat, és lépjetek túl akadályaitokon. Ismerjétek fel kifogásaitokat, kezeljétek őket, és végre tudatosan határozzátok meg célotokat, céljaitokat. Ha eddig valami nem ment, akkor változtassatok a dolgokon. Tegyetek érte.
Az univerzális törvények mindig azt adják csak számotokra az életben, amit gondoltok, amire teljes szívetekből rákoncentráltok. Ha egy percre is meginog hitetek önmagatokban, teremtésetekben, hogy úgy sem fog sikerülni, akkor az  univerzum is ugyanezt fogja megadni egy adott dologgal kapcsolatban, mivel csak a kéréseiteket teljesíti.
Az utóbbi időben sokan panaszkodtok arra, hogy nincs elég időtök. Úgy érzitek, mintha felgyorsult volna az idő. Ez is a saját teremtésetekből adódik. Mivel felgyorsult társadalmatokban mindig siettek, kapkodtok, önmagatoknak – és másoknak – is azt mondjátok, hogy nincs időtök semmire sem, így ezt is fogjátok megtapasztalni teremtésetek által egyénileg és globális szinten is.
Lassítsatok le egy kicsit. Merüljetek el kicsit önmagatokban. Adjatok magatoknak időt a pihenésre. Ha több időt szeretnétek, akkor egyszerűen legyetek hálásak azért, hogy mindenre jut elég időtök és köszönjétek meg. Higgyetek abban, hogy megváltoztatható a körülöttetek lévő világ, és minden körülmény, mi kialakult. Lássatok mindent pozitívan, és szeretettel.
Az élet olyan, akár egy dallam. Lehet örömteli, vidám, szeretettel teli, érzelmes, de lehet ezek ellentéte is. Lelketek rezgése dönti el, hogy mit választotok, milyen dallamot is szeretnétek hallgatni.
Feküdjetek le este vidáman, mosollyal az arcotokon, és mondjátok azt – akár gondolatban -, hogy “A holnapi lesz életem legszebb napja.” Reggel pedig keljetek fel mosolyogva. Gondoljatok arra, hogy a legszebb napotokra ébredtetek. Hálával telve kezdjétek napjaitokat, hiszen minden nap egy áldás, és minden nap egy új lehetőség. Új lehetőség, hogy hallgassátok a természet hangját; hogy nézzétek a csillagokat; nézzétek a Napot és a Holdat; új barátságokat kössetek; alkossatok valami gyönyörű szépet; vagy hogy felfedezzétek önmagatok isteni lényét és teremtő képességét, ahogy Isten is teszi napról napra, pillanatról pillanatra. Fedezzétek fel az önmagatokban rejlő lehetőségeket. Hiszen csodákkal teli szépségek várnak utatokon.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban. Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket!
Sandalphon arkangyal
“Közvetítette”: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

 

Related posts

Angyali üzenet: Isten örök lélekszikrával ajándékozott meg

Sandal

Angyali üzenet: Te vagy az, aki megteremti a valóságot

Sandal

Angyali üzenet: Lásd előre a Lehetőséget

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .