Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Raziel arkangyal

Raziel arkangyal kártya

NEVE JELENTÉSE: „Isten titka”.

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: alkímia, számítógépes tudományág, titkosírás, nyelvészek, matematikusok, metafizikusok, misztikusok, próféták, szakrális földrajz, iskolások, titkok, az ismeretlen, látnokok.
MENNYEI FELADATKÖREI: Neve mindent elárul. Raziel a mennyei titkos információk őrzője. Történelmi szövegek alapján Isten bizalmasa, olyan dolgokat tud, amiket a többi angyal nem, az univerzum legmélyebben őrzött titkainak tudója.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Raziel inkább a háttérből szeret segíteni valakinek az életében. Azoknak, akik kapcsolatba lépnek vele és kinyilatkoztatják szándékaikat felé, segíteni fog spirituális növekedésükben.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: katarzis, kíváncsiság, elhivatottság, fegyelem, felfedezés, istenség revelációja, hűség, nyugalom, tartózkodás, titok, bölcsesség.
LEBONTJA: súlyosbodás, ellenséges viselkedés, csalás, véleménykülönbség, pletyka, kirekesztettség, zendülés, gyanú.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): hideg/lassú/levegő.
SZÁRNYAI: fekete és szürke, ezüst csíkokkal.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Nincs olyan angyal, aki nála jobban tudná, hogyan kell árnyékban megbújni. Kaméleon természetű, bármit el tud csenni, néha nem lehet nyomát lelni sem emberi, sem angyali szemmel. Sűrűn hord sötét színű ruhákat, szinte csak feketét, de fehér ruhát is tud ölteni, amikor a „trón” elé járul. Máskor sportos fekete farmer és bőrdzseki jellemzi, néha olyan, mint egy vicces képregény-antihős, akárcsak Cassiel. 
IKONOK: penge/tőr, megvilágosodott elme, kulcsok, füst, függöny.
ÁLLATOK: kaméleon, angolna, róka, párduc, holló, skorpió, kígyó, pók.
NÖVÉNYEK: kerti amarillisz (mérgező), szemjavító fű, fokhagyma, kanadai fenyő (mérgező), hikori.
TÁRGYAK: álca, köpeny, kódok, naplók, csuklya, információ, kulcsok, zárak, matricák, éjszaka, árnyékok, füst, boltív, függöny.
BOLYGÓ: Merkúr.
NAP: szerda.
ÉVSZAK: tél.
TERMÉSZETI ERŐ: levegő.
FÉMEK: higany, titánium.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: gyémánt, hematit, szurokszén. füst kvarc.
FORMÁK: labirintus, útvesztő.
CSAKRÁK: harmadik szem, korona.
ZENEI HANG: B.
HANGSZEREK: harangszó.
SZÍNEK: fekete, szürke, katonai kék, sötétpiros.
SZÁM: 0.
ILLAT: hikori.
ILLATTÍPUS: fás, füstös.

RUHÁZAT (ANYAGA): bőr.

Hogyan lépj kapcsolatba Raziellel?
Ha rejtélyes, köpönyeges alakról álmodozol, akkor elérkezett az ideje egy komoly álomutazásnak. Raziel megérkezik álmodban, és tudásából, ezoterikus tapasztalataiból cseppent kicsit beléd is. Mindegy, hogy alomban vagy tisztán látás útján közvetíti feléd, üzenetei titkosak, sok sikert a kibogozásukhoz. Nehéz kibogozni jeleit és szimbólumait, ráadásul interneten vagy könyvtárban ülve küldi ezeket, megfejtésükkel .Leginkább Razielről és a lelkek világáról tanulhatsz sokat.

Raziel amellett, hogy titkosírásban vagy kalligráfiákban közli üzeneteit, elég szűkszavú is. Nagyon titokzatos, de nem antiszociális, sokszor eljött hozzám egy-egy csepp titokkal, amíg ezen a könyvön dolgoztam, es száján mindig széles mosoly ült.

/Mikor az ő interjújára került sor, motorral érkezett, és a motoron ülve, keresztbe font kézzel bámult rám világoskék, majdnem átlátszó szemével.

„Nem fogod megkönnyíteni a dolgom, igaz?” A laptopom mögül bámultam rá, és láttam, hogy szája vészjósló mosolyra görbül.
„Tudod, hogy ezt kell tennem, hogy szerencsétlennek érezd magad.” Hangja mély volt és szeme tágra nyílt, amikor kiejtette ezeket a szavakat. ..Tudod jól, hogy hetekkel ezelőtt kellett volna meginterjúvolnod, de mint mindig, megvártad az utolsó percet.” Bűnbánó szemeim kézujja- ímra figyeltek, szerettem volna írni valamit a billentyűzeten, de szavak nélkül maradtam. Talált, süllyedt, valóban mindig halogatom a dolgaimat, és így tettem a vele készítendő interjúval is.
„Ha nem segítesz nekem, akkor nem tudom befejezni a könyvet, és nem hiszem, hogy Rafael örülne ennek” – kuncogtam.
„Épp ezért fogok veled most beszélni… Mit szeretnél tudni?” Megvillantott egy gyenge mosolyt, és úgy tűnt, hogy ezúttal valóban hozott nekem információkat, és beszélgetni is hajlandó. – Chantel Lysett/ 

A tisztán hallók azonban ne várjanak tőle nagy nyitottságot, a próféciákról, a metafizikáról és az arkánokról csak finom sugallatokban, intuitív megérzésekben fog információkat közölni.
A tisztán érzőkváltozást érezhetnek a szoba hőmérsékletében, mikor ő megjelenik, bár jelenléte kicsit csípős, de elviselhető. Raziel hűsítő energiamezeje mellett jelenléte különös és egyedi nehézségérzetet kelt.
A levegő sűrűbb az ő jelenlétében, a tisztán érzők jobb, ha szentélyükben fogadják őt, ahol a külvilág zajai nem zavarhatnak meg, mert jelenlétével olyan hatást is kelthet, mintha benyugtatóztak volna.
 
Miben segíthet?
-alkímia
-isteni energiák megszerzése
-látnoki képességek
-szellemi megnyilvánulások
-tisztánlátás
 
Fohász
Az ezoterikus elképzelések alaposabb megértésének érdekében hívd segítségül Razielt. Minthogy közleményei alapvető fontosságúak, legjobb egy csöndes, zavartalan helyen szólítani. Hunyd be a szemed, lélegezz lassan, mélyen, csöndesítsd le az elméd, és kérd őt gondolatban:
Raziel arkangyal, kérlek, segíts megnyitni az elmém, segíts rálátnom Isten és az univerzum titkaira. Kérlek, oszlasd el lelki szemeimről a homályt, oldd fel a szellemem befogadóképességét korlátozó hiedelmeimet és félelmeimet, hogy tisztán láthassak, és elérhessem a lehető legmélyebb megértést. Különösen ebben számítok a támogatásodra: (mondd el, milyen problémára várod a megoldást, tedd fel kérdéseidet, de ne hadarj, hagyj szünetet az egyes kérdések között, hogy Raziel átgondolhassa és megadhassa a választ, neked pedig legyen elegendő időd felfogni és megérteni üzenetét). Köszönöm, Raziel a tanítást.
 
Teljes leírás:
Azért értelmezhető eleven titokként, mert a Teremtő közvetlen bizalmasaként ismeri Isten és a világmindenség összes titkát, és tudja, mi hogyan működik. Titkait ez az arkangyal a Raziel könyve címen hozzáférhető, vaskos jelképtárban foglalta össze, amely a világ teremtésének, a mennyország elrendezésének összes elképzelhető titkát, az angyalok, amulettek nevét és a ráolvasásokat tartalmazza.
Számos tudós állítja, hogy e titkos könyvet (amely ma már kapható a könyvesboltokban) néhány zsidó tudós, talán két, álnéven szereplő alkimista írta a középkor derekán. Egy biztos, a mű valódi értelmét nehéz megfejteni – talán legjobb lenne magát Razielt segítségül hívni a pontos értelmezéshez.
Raziel arkangyal segítsége kapóra jön az ezoterikus tanok és kinyilatkoztatások alapjainak értelmezésekor, a szent geometria, a kvantumfizika, illetve más, elvont elméletek tanulmányozása során. Raziel segítségével nyitottá és fogékonyabbá válunk a magasabb szintű látnoki észlelésekre is. Egyaránt javítja a tisztánlátást, a hallást, az idevágó tudást és az isteni útmutatás érzékelését. Isteni varázslóhoz méltóan saját, spirituális megnyilvánulásaival is támogat minket.
Raziel nagyon kedves, szeretetre méltó és intelligens. Szinte észrevétlenül jelenik meg, de minél többször hívjuk, annál biztosabban tudjuk, mikor érkezik, mert attól fogva finom segítő energiák hatnak spirituális tevékenységünkre.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Luciel arkangyal

Sandal

Zachariel arkangyal

Sandal

Sandalphon arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .