Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Mihály arkangyal

 
Mihály arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: „Olyan, mint Isten”.
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: rendőrök, autóversenyzők, kosarasok, testépítők, táncosok, tűzoltók, foci, fitnesz és egészség, katonaság, rendőrség, igazság védelmezői, sport és versenyek, nap- és napos- part-imádók, szörfösök, birkózók.
TÁRSULT NEVEK: Michael, Szent Mihály, Mika’il, Mikael
MENNYEI FELADATKÖREI: Mihály a Mennyei sereg vezetője. Ő a legközkedveltebb angyal és a birkózók univerzális bajnoka. Ő az univerzum terminátora, ellátja a bajkeverők dolgát szerte a galaxisban.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor a környezet, amelyben élsz, drasztikus változáson készül átmenni, legyen az változás a munkahelyeden/karrieredben, család/barát dinamikák.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: öntudatosság, bátorság, merészség, ravaszság, szabadság, boldogság, büszkeség, erősség, csoportszellem, viccesség.
LEBONTJA: agresszió, harag, kétségbeesés, csalódás, rettegés, kirekesztettség, ellenségeskedés, aggodalom.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): forró/gyors/tűz.
SZÁRNYAI: fehér, a végén pár sötétszürke tollal.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Arany páncél, vörös palást.
IKONOK: sas, zászló, dárda, oroszlán, középkori fegyverzet, pajzs, kard.
ÁLLATOK: medve, bivaly, kakas, sas, sólyom, héja, oroszlán.
NÖVÉNYEK: akác, angyalgyökér, kőrisfa, banán, babérlevél, fekete bors, répa, kesudió, chili paprika, fahéj, datolya, édeskömény, ginzeng, szerecsendió, olíva, hagyma, pacsuli, rózsa, sáfrány, szezám, napraforgómag.
TÁRGYAK: gyertyák, energiák, gimnáziumok, melegség, fény, világítótestek, középkori fegyverzet, napfény, úszómedence, kardok.
BOLYGÓ: Nap, Mars.
NAP: vasárnap.
ÉVSZAK: nyár.
TERMÉSZETI ERŐ: tűz.
FÉMEK: platina, arany, titánium.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, hegyikristály, karneol, macskaszem, gyémánt, smaragd, gránát, napkő.
FORMÁK: háromszög, piramis.
CSAKRÁK: gyökér, szakrális, napfonat, korona.
ZENEI HANG: C.
HANGSZEREK: elektromos gitár, zongora.
SZÍNEK: arany, narancs, vörös, fehér, sárga.
SZÁM: 1,3.
ILLAT: ámbra, fahéj, pézsma, pacsuli, tubarózsa.
ILLATTÍPUS: földes, tüzes, csípős, meleg pézsmás.
 
Hogyan lépj kapcsolatba Mihállyal:
Tisztán érzők, csak óvatosan, Mihály forrón szereti… idézőjelesen. Akik érzéseken keresztül lépnek kapcsolatba ezzel az angyallal, azok forróságot érzékelhetnek, ami a fenék résztől indul, majd az ágyékcsigolyát is átmelegíti, a csípőnél oszlik szét és átjárja az egész testet. Erőteljes érzés, ami átmozgat, de egyben fel is tölt energiával.
Mihály férfi léte ellenére szeret sokat beszélgetni. A tisztán hallók könnyen szót érthetnek vele, humorérzéke nem ismer határokat, akiket megáldanak azzal az ajándékkal, hogy a hangját is hallhassák, feltöltődnek kacajjal és jókedvvel. Mellette soha nem lehet unatkozni.
Az álmokon keresztül kommunikálókat és a tisztán látókat beragyogja jelenléte. Fényes szeme és napsugarú mosolya elkergeti a viharfelhőket is, nyomában pedig lelket megtöltő remény és bőség marad. Mihály nem hiú, azonban szeret feltűnést kelteni, a tisztán látóknak könnyű dolguk lesz vele. Jól jársz, ha rá fogadsz, mágikus gyógyítások mennek végbe jelenlétében.
 
Miben segíthet?
-állásfoglalás és hitünk felvállalása
-bátorság
-energia és életerő
-érdemesség és az önbecsülés fokozása
-irányítás
-motivációk
-szelleműzés
-tértisztítás
-védelem
 
Fohász:
Szólítsd Mihály arkangyalt, valahányszor félsz vagy sebezhetőnek érzed magad. Azonnal megjelenik, és melléd áll, bátorságot önt beléd, és gondoskodik fizikai, érzelmi biztonságodról. Talán meg is láthatod, amint szeretetre méltó, de rettenthetetlen testőr alakjában melletted áll, hogy oltalmazzon. Akárki fenekedik ellened, Mihály arkangyal jelenlétében meghunyászkodik, mert az angyal elméjében vagy szívében kioltja a rossz szándékot.
Mihály arkangyal nem vár el szertartásos imát. Ha szükséged van rá, egyszerűen mondd el az alábbi két mondatot:
„Mihály arkangyal, gyere el hozzám most azonnal. Szükségem van a segítségedre!”
 Aztán vázold gondolatban a problémádat, hogy megtudja, pontosan miben várod a segítségét. Attól fogva, hogy megérzed a rá jellemző meleg energiákat, biztos lehetsz abban, hogy melletted áll.
 
Teljes leírás:
Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.
Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is a védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.
Ráadásul Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk. Ha nem vagyunk tisztában magasabb rendű életcélunkkal, Mihály arkangyal segít, hogy megtaláljuk.
Mihály arkangyal neve annyit tesz: „Istenhez hasonló”. Ha az ő segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Száz százalékig megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást ad.
Ő felügyeli a fénymunkások feladatát is. Legfőbb célja megszabadítani a Földet és lakóit a félelmekből eredő mérgektől. A fényhozókat és az általa e feladatra alkalmasnak vélt embereket arra kéri és biztatja, mutassák meg a többieknek a komoly szakmai alapokon nyugvó és az alkalom szülte lehetőségekből adódó spiritualitás és gyógyító tevékenység lényegét.
Mihály szokatlanul magas, jóképű angyal, általában karddal a kezében ábrázolják, s így jelenik meg az emberek előtt, hogy elvágja félelmeink csapdáinak köteleit. Amikor a közelünkben van, lilásan és kéken felvillanó fényszikrákat észlelhetünk. Mihály arkangyal izzó energia, puszta jelenléte megizzaszthat. 
Mihály arkangyal jelenléte hőhullámok eredményezhet, de furcsa jelenségeket is képes előidézni az elektromos eszközökben, például a számítógépekben. Lehet kérni a segítségét rakoncátlankodó komputerhez, telefonhoz, faxhoz, de más elektronikus berendezés meghibásodásakor is. 

Mihály útbaigazítja és vezeti a veszteséggel küszködőket, s azokat, akik  szem elől tévesztették életcéljukat, vagy elakadtak tervezett karrierjük építésében. Képes jó cselekedetekre váltani a közömbösséget és a félelemből elkövetett tetteket. Mindig világosan, érthetően a tudomásunkra hozza, mi lenne a következő helyes lépés.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

 

Related posts

Raguel arkangyal

Sandal

Raphael arkangyal

Sandal

Anael arkangyal

Sandal

4 hozzászólás

Zsolt július 27, 2021 at 4:12 du.

Kedves Sandal!
Ha felrajzolom bármely arkangyal jelét,akkor is a közelembe maradnak,vagy kell kérni külön a segítségüket?A Helyzetnek megfelelő arkangyalt?
Köszönöm,

Válasz
Sandal július 27, 2021 at 4:43 du.

Az arkangyalok jelei nem az embereknek készültek (hanem a saját arkangyali pecsétjeik az arkangyaloknak). 🙂 Ezért mindenkit külön-külön kell lehívni, és kérni a segítségüket. 🙂
Angyali öleléssel:
Sandal

Válasz
Zsolt augusztus 3, 2021 at 8:21 de.

Tehát az arkangyali szigillumokkal,pecsétekkel nem érek el semmit?Olvastam atlantiszi angyal pecsétekről is,azok hatásosak?Vagy maradjak az arkangyaloknál,ha biztos,erős,gyors segítség kell?
Összesen mennyi arkangyal van?Látok hetet(hét napjaihoz),tizenkettőt,tizenötöt stb..😀

Válasz
Sandal augusztus 3, 2021 at 8:44 de.

Az egész „atlantiszi angyal” pecsét dolog csak egy földi kitaláció (ahogy a könyv is – Kb.a 0,8%-a igaz ránk angyalokra.)
Nálunk simán angyalok és arkangyalok vannak 🙂 Nem különböztetünk meg senkit úgy, hogy valaki „atlantiszi angyal”. Mivel ilyen nem létezik. 🙂
Igen, voltunk Atlantiszon is segíteni, mint ahogy most is elvétve páran jelen vagyunk. De nincsenek ilyen megkülönböztetéseink vagy egyéb „rangjaink”. 🙂
Hogy mennyien vagyunk? Elég sokan, és a többségünket nem is ismerik az emberek névről. (Jelenleg én is el vagyok maradva még legalább 30 arkangyal bemutatásával 🙂 )
Angyali ölelésem:
Sandal

Válasz

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .