Angyali üzenetekArkangyali üzenetekMihály arkangyal üzenetei

Mihály arkangyal üzenete: Napfogyatkozás/Különleges energiák (2015.márc.19.)

Mihály arkangyal kártya
Drága Fénylelkek! 
Az elkövetkező napokban nagyobb energiákra számíthattok. Ez kisebb-nagyobb rosszullétekkel járhat – fizikaiságotokból kifolyólag. Mennyei Teremtőnk ajándéka ez számotokra. Fogadjátok be szeretettel fénytestetekbe.
Különleges napoknak néztek elébe, különleges energiákkal.
Ti is érzitek, hogy ez a mostani napfogyatkozás nem egy hétköznapi esemény lesz. Pontosan az Északi-sark felett lesz látható a teljes napfogyatkozás – vagyis a Hold árnyéka az Északi-sark felett fog elvonulni. Ezzel is jelezvén, hogy ideje végre kiegyenlítődnie a férfi és női aspektusoknak a Földön. Egy különleges portál fog nyílni az esemény alatt, ami összeköttetésben lesz az Északi-sarkon lévő belső földi kapuval.
Belső földi fivéreitek és nővéreitek ezen kapun és portálon keresztül áldásukat küldik szét, és biztosítanak feltétel nélküli szeretetükről mindannyiótokat.
Csendesedjetek el, meditáljatok, koncentráljatok a belső földi testvéreitekre, és ha úgy gondolják, hogy szívetek tényleg feltétel nélküli, akkor lehetőséget kaptok, hogy kapcsolatba kerüljetek velük. Természetesen máskor is kapcsolatba léphetnek veletek, de ezen idő alatt könnyebb lesz számukra és számotokra is a kapcsolatfelvétel lehetősége.
A napéjegyenlőség idején ha tehetitek, legyetek a szabadban, harmóniában és szeretetben egymással. Élvezzétek ennek a napnak a különleges energiáit. Engedjétek, hogy átjárják testeteket.
A Nap és Holdfogyatkozás valamint a napéjegyenlőség után pedig rohamos változások következnek. A felemelkedés új energiái sokatok életében megfognak mutatkozni.
Vessétek le régi energiamintáitokat és öltsétek magatokra új fényruháitokat. Tükrözzétek kifelé a világnak belső létállapototok. Árasszátok magatokból a szeretetet, a belső békét, a harmóniát.
Hallgassatok mindig belső hangotokra és szívetek szavára. Sose hagyjátok, hogy bárki bármiben is befolyásolja döntéseiteket, hiszen minden döntésetekkel saját tapasztalataitokat szerzitek. Ti döntötök arról, hogy mikor mit akartok megtapasztalni, és mit akartok valóságként megélni. Mások döntései – és ezáltal tapasztalatai – nem biztos, hogy egyeznek azzal, amit ti szeretnétek megélni, látni, tapasztalni. Mindig jusson eszetekbe, hogy Ti magatok irányítjátok életeteket. Ti magatok teremtitek meg jeleneteket, és jövőtöket egyaránt gondolataitok által. 
Figyeljetek oda jobban a gondolataitokra, mert az ellenőrizetlen gondolataitok is ugyanúgy megteremtik a jelen pillanatotokat, akárcsak azok, amit tudatosan gondoltok.
Amíg valaki nem fogadja el, hogy gondolatainak teremtő ereje van, addig eleinte az ellenőrizetlen gondolatai fogják teremteni a körülötte lévő valóságot, vagy a kollektív tudat ereje, amit sajnos sokan most is elfogadnak attól függetlenül, hogy szolgálja-e az érdeküket, vagy sem. Gondolok itt most azokra a negatív, bomlasztó energiákra, amit kollektíven hoztok létre. Nézzetek csak körül. Nap mint nap gyűlölködtök, ítélkeztek embertársaitok felett, kioltjátok egymás és más élőlények életét, szennyezitek a környezeteteket és ezzel Gaia Földanyát is… és még lehetne sorolni. Mindezt azért, mert kollektíven eldöntöttétek, hogy ez a „normális” viselkedés és sodródtok az árral – legtöbben legalábbis. Bármikor dönthetnétek másképpen is, hiszen a Teremtő megadta nektek a szabad akarat örök érvényű ajándékát… 
A kollektív tudat is a jelenlegi 3.dimenzióban dualitásban van, egyszóval eldönthetitek szabad akaratotok által, hogy mit teremtetek meg vele, és mit tapasztaltok meg kollektíven. 
Ezért kéne minél többeteknek végre összefogni (EGYségben), és arra koncentrálni, hogy egyénileg és kollektív tudattal is békét teremtsetek a világban. Képesek vagytok rá. Fogjátok meg egymás kezét. Válasszátok a boldogságot, az örömöt, a szeretetet, és világotok megváltozik körülöttetek. 
Oltalmazó kardom kísér benneteket utatokon Szeretett Fényeim!
Mihály arkangyal
Közvetítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Angyali üzenet: Legyél boldog mindig

Sandal

Angyali üzenet: Fényünkkel és szeretetünkkel gyógyítunk

Sandal

Angyali üzenet: Isten mindent aprólékosan megtervez

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .