Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Marcus arkangyal

Marcus arkangyal kártya

NEVE JELENTÉSE: „Mars hadistenhez tartozó” (A nevének a jelentésében benne van a feladata is – harc és védelem).
MENNYEI FELADATKÖREI: Mihály seregének egyik harcosa. Feladata megvédeni a többi harcos angyallal/arkangyallal a Mennyet és Földet. Mint minden harcos angyaltól (pl.Mihály,Uriel,Gabriel,Kayamiel stb.), tőle is lehet védelmet és tisztítást kérni. Másodlagos képessége a gyógyítás. 
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Új energiák érkezésekor, védelem vagy tisztítás kérésekor. 
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: önbizalom, új energiák elfogadása-befogadása, bátorság, boldogság, erő, büszkeség, merészség, viccesség, szabadság, gyermeki én.
LEBONTJA: aggodalom, kétségbeesés, harag, agresszió, önbizalomhiány, csalódottság.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): forró/gyors/tűz.
SZÁRNYAI: fehér.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Ezüst vagy arany páncél. Aranyszínű pajzsán pedig egy oroszlánfej. – ez a harci öltözéke. Az általános megjelenése lehet akármilyen kényelmes viselet. Többnyire fehér póló és farmer.
IKERLÁNGJA: Sandalphon
ÁLLATA: Farkas (szürke), akinek a neve: Igneus. 
IKONOK: farkas, oroszlán, pajzs, kard
ÁLLATOK: farkas
NÖVÉNYEK/GYÜMÖLCSÖK: körte
TÁRGYAK: kardok, pajzsok, körte fák, vízesések, tavak
BOLYGÓ: Mars, Nap
NAP: vasárnap.
ÉVSZAK: nyár.
TERMÉSZETI ERŐ: tűz.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: gránát, cölesztin (szelesztit)
FORMÁK: háromszög, piramis
CSAKRÁK: szívcsakra, szakrális
HANGSZEREK: zongora, gitár
SZÍNEK: vörös, kék, zöld, arany
SZÁM: 3
ILLAT: körte
ILLATTÍPUS: gyümölcsös

Hogyan lépj kapcsolatba Marcussal: 
Tisztán érzők melegséget, sokszor forróságot érezhetnek Marcus jelenlétében. Erőteljes érzést és energiát lehet érezni nála. Szédülést és hányingert is okozhat egyeseknél a hatalmas energia, amit képvisel (új kori energiák). Viszont ha megsimogatja a fejed, vagy a kezed, az mindenért kárpótol, mert szeretete határtalan.
Tisztán hallók mély, férfias hangot hallhatnak. Bár Marcus nem egy bőbeszédű, de szeret viccelődni.
Sokszor megy gyermekekhez is játszani, vagy csak mesét nézni velük.
Tisztán látóknak egy 190 cm magasságú, hosszú (váll alatt kicsivel) barna (kicsit hullámos) hajú férfi jelenhet meg, tengerkék szemekkel (Ugyanígy az álmokon keresztül is ugyanebben az alakban találkozhattok vele. – nekem például édesanyám – aki általában a földön áll két lábbal – számolt be egyszer a vele való találkozásáról álmában. Csak akkor még nem tudta, hogy kicsoda, amíg el nem mondtam neki. – szerk.Bárány Tünde N./Sandal/)

Fohász:
Szólítsd Marcus arkangyalt, amikor félsz, vagy tisztítani szeretnéd lakásod vagy saját magad a negatív energiáktól. (Egy külföldi édesanya írta egyszer nekem, hogy a kisbabája nem akarta abbahagyni a sírást éjszaka, és lehívta Marcust, és azon nyomban meg is nyugodott a pici és elaludt.-szerk.Sandal/)
„Kérlek Marcus arkangyal gyere el hozzám. Szükségem van a segítségedre.” – Ezután mondd el neki saját szavaiddal, hogy miben kéred a segítségét (pl.védelem,tisztítás, stb.)
Ő sem vár el semmilyen szertartást, ahogy az összes többi angyal/arkangyal sem. Gyertyát természetesen gyújthatsz, mert azt minden angyal szereti.
Attól kezdve, hogy megérzed az energiáját, biztos lehetsz benne, hogy szeretete mindig veled lesz.  
Írta-Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Camael arkangyal

Sandal

Anael arkangyal

Sandal

Ananhel arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .