Égi üzenetek/TanításokJézus tanításai (K.M.)

Jézus tanításai: A Krisztuskép illúzió / Mentális rabszolgaság

 

Jézus tanításaiHa hagyjátok, hogy a Krisztusról alkotott képet az anti-krisztusi tudat definiálja, akkor nem csoda, hogy nem válhattok szabaddá.

Mint ahogy már mondtam, a kereszténység feletti uralmat teljes egészében az anti-krisztusi tudat és az anti-krisztusi erők vették át. Kezditek-e kapiskálni, hogy ez mit jelent ?
Azt jelenti, hogy az elmúlt 1700 évben a keresztény vallások által hirdetett Krisztuskép valójában nem más, mint egy illúzió, amelyet az anti-krisztusi tudat szándékosan tervelt ki annak érdekében, hogy az emberiséget az anti-krisztusi tudat illúziójának fátyla mögött tarthassa csapdában.  Annak ellenére, hogy én azért jöttem, hogy az embereket megszabadítsam az anti-krisztusi tudatszinttől, a rólam kialakított hamis kép lett a majdnem teljes mentális rabszolgaságotok eszköze.
Mert mi a Krisztus, és mi az anti-krisztus?  Nos, a legrövidebb válasz alapján a Krisztus az a tudatszint, amely látja minden élet egységét, az egységet a Teremtő és a teremtményei között.  Az anti-krisztus pedig az a tudatszint, amely aktívan tagadja ennek az egységnek a meglétét, és helyette olyan képet jelenít meg a világról, amely egymástól elkülönülő részlegekből áll.  Ennek a tudatszintnek megfelelően vagy nem is létezik Isten, vagy ha létezik is, akkor is az égben élő távoli lény Ő, nem pedig az az Isten, aki a bennetek lévő belső birodalomban lakik.
Az anti-krisztus végső értelemben nem valós.  Csak egy illúzió, amely csak az önészleléssel rendelkező lények tudatában létezhet.  Ez a magyarázata annak, hogy miért alapvető fontosságú ennek a tudatnak az, hogy az embereket az illúziók világának fogságában tartsa, hiszen nélküle az anti-krisztus szó szerint elpusztulna.  Nincs ugyanis önálló, saját élete, csak úgy létezhet, ha az önészleléssel rendelkező lényektől az élethez szükséges vérüket, a tudatukat eltulajdonítja.
A Krisztus azért érkezett, hogy megszabadítson benneteket a különválás illúziójától, hogy el tudjátok fogadni a valóságot, azt, hogy ti a Teremtő lényének és tudatának az egyéniesült kiterjesztései vagytok.  Éppen ezért valójában soha sem váltatok Istentől külön, a különválás illúziója csak az egyéni tudatotokban létezhet, valamint egy bolygói egység lakóinak kollektív tudatában.   
Mivel adott, hogy az anti-krisztus az illúziók fogságában tart benneteket a túlélése érdekében, ezért csoda-e, hogy az anti-krisztus vette át a hatalmat a kereszténységen, amit aztán arra használt, hogy egy teljesen hamis Krisztusképet hirdessen?  A keresztény vallást egy zárt rendszerré alakította, amelyből nincs út a szabadsághoz. 
Mert az anti-krisztus elsődleges eszköze az, hogy megszínezi a látásmódotokat.  Ha pedig az általatok látottak már mind az anti-krisztus által megszínezettek, akkor egyszerűen nincs más referenciakeretetek, hogy tudjátok, hogy létezik valami más is azon az illúzión kívül, amit láttok.  A Krisztus ezért hozza el nektek ezt a viszonyítási keretet annak érdekében, hogy az ismeretek fényében dönthessetek a Krisztus valósága, vagy az anti-krisztus valótlansága között. 
Az ezen és más hasonló honlapokon nyújtott tanítások és eszközök segítségével képesek lesztek megszabadítani magatokat az anti-krisztus illúzióitól.  Ha elegendően teszitek ezt meg, akkor a lendület megállíthatatlanná válik, és ez arra kényszeríti majd az anti-krisztust, hogy feladja a szorítását a bolygótokon.  Ennek az eseménynek a bekövetkezte nincs olyan messze, mint ahogy azt egyesek gondolják; de tény, hogy még nem is megvalósult valóság.  Emberek millióra van szükség ehhez, akik kinyilvánítják a Krisztusságukat. 
Ezzel a honlappal az a célom, hogy a lehető legtöbb embert hozzásegítsem ahhoz, hogy eljusson arra a pontra, hogy tudatosan az ÉLETET válassza.  

Közvetítette: Kim Michaels 
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

 

 
 

 

askrealjesus.com

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb