Égi üzenetek/TanításokIsten üzenetei (egyéb forrásból)

Isten üzente: Csak a Fényt szolgáljátok

Teremtő Atya-Isten

Drága, Szeretett Gyermekeim!

Atyátok Vagyok, Ki Szól Hozzátok!
Kívánni szólok Hozzátok, a Fényben! Mostanság azt észlelem, Lelkeim, hogy bizonytalanok vagytok mind Én , mind a Galaktikus Föderáció felé. Szeretném, ha ezt a bizalmatlanságot kiengednétek Magatokból! Én és a Teremtményeim, legyen az Angyal vagy Egyéb Lény, őszinte bizalommal lennének Felém. Mondtam már Nektek sokszor, hogy ez a munka, ez nagy felelősség. S vannak akik szavaim semmibe veszik, hiába parancsoltam Nekik bármit is, mielőtt leérkeztek volna ide Közétek és így sem tesznek eleget az Isteni Útmutatásnak sem. El sem tudjátok képzelni mekkora felelősséget vállaltatok mielőtt lejöttetek volna ide a Földre. Ígéretetekre nem emlékezve vagytok itt, de megvan minden Léleknek az esélye, lehetősége arra, hogy megtalálja küldetését s végrehajtsa azt. Sokszor szemléllek Benneteket s figyelem ahogy tevékenykedtek a Fényben, a Fényért. És boldog vagyok, mikor ezt látom. Sajnos a másik dolog, amit látok az a pusztítás, amit jó pár lélek tesz a Földdel, az emberekkel. Más feladatot látnak el, mint amiért ide jöttek az emberek közé. Sok kósza, eltévedt lelket is látok, akiknek vezetésre, irányításra van szüksége. Azt szeretném, hogy ha őket istápolnátok és rávezetnétek őket a helyes útra. Számukra van esély, mert adtam nekik. Vannak, akik bizonytalanok, vannak akik félnek és vannak akik befolyásoltság alatt vannak. Őket szeretném, ha hoznátok vissza Hozzám, hisz ők csak eltévelygett bárányok itt a Földi Létben. Szeretném Veletek tudatni azt is, hogy Minden Egyes Lélek megkapja a jutalmát és a jussát is, ami nem feltétlen pozitív-mindez maga a Lélektől és tevékenységétől függő. Minden Egyes Lélek. Mi Teremtményem, s mi nem. Vannak s lesznek köztetek olyanok is, akik Titeket megtéveszteni kívánnak. Ezt Nektek kell felismernetek. Akiben valóban ott van az Igaz Hit és az Én Fényem, azt nem lehet félrevezetni. De, aki nem az Én Fényemben ragyog, azt könnyen elviszi az Árny. Nagyon oda kell koncentrálnotok Magatokra és arra, hogy megmaradjatok olyannak, amilyennek megteremtettetek. Ezért hát, arra kérlek Titeket Szépséges Teremtményeim, hogy teremtsetek, alkossatok minél több jót Magatok és Mások Lelkében, Életében! Zárjátok ki a rosszat, az árnyékot! Csak a Fényt szolgáljátok! Emlékezzetek meg Fiamról, Jézusról, aki már kitaposta előttetek az Utat. Hisz Maga volt az Út is Hozzám! Mindig azt cselekedjétek egymással, amit ti szeretnétek hogy cselekedjenek Veletek! Így elkerülitek a gonoszt s annak csábításait. Soha ne tagadjátok meg Magatokat senki és semmi kedvéért, akkor sem, ha halálotokkal fenyegetnek! Hisz, ha a testet meg is ölik, a lelket soha! Forduljatok bátran Felém imáitokban, hívjátok Angyalaim, kik segítségetekre sietnek, mert azt parancsoltam nekik. Maradjatok Azok, Akiknek Teremtettelek Benneteket a Fényben s az Igaz Szeretetben! Tartson Meg Benneteket Az ÉN Szerető Szívem S Dobogjon Úgy A Szívetek, Ahogyan Az Én Szívem!Szeretetem És Fényem Soha El Nem Hagy Titeket! Áldás Reátok Gyermekeim!
Atyátok
Közvetítette: Csillag* / (2013.aug.22.)
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb