Égi üzenetek/TanításokIsten üzenetei (egyéb forrásból)

Isten üzenete: A Szeretet a Kulcsa Mindennek

Isten-Atya
Drága Gyermekeim!
El sem tudjátok képzelni és fel sem tudjátok fogni, mekkora Szeretettel Vagyok Irántatok. Mikor anyaméhben voltatok, már akkor szerettelek Titeket Határtalanul, sőt már előtte, mielőtt megfogantatok volna. Teremtő Gondolatom megfogantatásánál már szeretettelek Titeket. Higgyétek el a megpróbáltatások, próbák nem ellenetek vannak,hanem Értetek Mind, fejlődésetek, utatok erősítik. Előbbre juttok általuk a Szeretet Erejével, mi Szívetekben lakozik. Mindenek előtt a Szeretet teremtődött meg Bennetek, s azután a többi. Tehát a cselekedeteitek abból tevődnek össze s az ész maradéktalan döntéseivel. A Szeretet hagyja el szátok, ha beszédre nyílik meg. A Szeretettel ébredtek, s ezzel hajtjátok álomra fejetek. A Szeretet Bennetek van. Lássátok meg Önmagatokban, s másokban egyaránt. A Szereret a Kulcsa Mindennek. Ez a hatalmas pozitív érzelem irányít Mindent. Vannak, s lesznek is, akik nem ismerik el, ennek a csodálatos érzésnek létezését, de Ti ne csüggedjetek, ne szomorkodjatok, ők is megtalálják majd, csak később. Én minden Létezőnek pecsétként helyeztem Szívébe. Lehetetlen ezt a pecsétet eltörölni, vagy bármilyen módon megsemmisíteni. A Fény egyenlő a Szeretettel. A Szeretet etet. Mondhatni így. És a Fényt ez táplálja, ahogy Titeket is. Ahogy lehet hirdessétek az Én Nevemben, mert ezt hagytam is hátra Szeretett Fiam, Jézus Által a Szentlélek Nevében. Az Isteni Tudatotok eléréséhez elengedhetetlen. Vannak, akik a háttérbe kell, hogy munkálkodjanak, ők így érik el a Szent Célt, s Küldetésüket. Vannak, akik aktívabbak, Ő Nekik így érendő el Szent Céljuk és Küldetésük. Ezt tartsátok Szent Tiszteletben, mind saját Lelketekben és mind Egymás Lelkében. A Szeretet csendben és passzívan is tud munkálkodni. Ne feledjétek! Az Én Szerető Szívem is olykor hasonló! 

Áldás Rátok!

Szerető Édes Atyátok
Közvetítette: Csillag* (2015.febr.5.) / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb