Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Indriel arkangyal

Indriel arkangyal kártyaVÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: fénymunkások/fényhordozók
TÁRSULT NEVEK: Indryel
MENNYEI FELADATKÖREI: A leszületett fényhordozók (fénymunkások)/csillagmagok őrzője, védő angyala
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor fénymunkásként utadat keresed a Fény felé, de nem tudod merre indulj el.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: önbizalom, útkeresés
SZÁRNYAI: fehér
 
Fohász:
Kérlek Indriel arkangyal mutass utat számomra a Fény felé. Mutasd meg mi a feladatom a Földön. Köszönöm. Áldás!
 
Így szól Indriel arkangyal:

Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan. Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!
Közzétette (és kiegészítette): Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

 
 

Related posts

Hadraniel arkangyal

Sandal

Haniel arkangyal

Sandal

Jeremiel arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .