Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Gabriel arkangyal

Gabriel arkangyal kártyaNEVE JELENTÉSE: “Isten az én erőm”.
ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSI KINÉZETE: Szőke félhosszú haj, karakteres arc, erős kisugárzás
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: színészek, bloggerek, számítógépes szakemberek, vállalkozók, újságírók, életvezetési tanácsadók motiváló szónokok, filozófusok, fizikusok, költők, szakrális földrajztudók, teológusok, írók.
MENNYEI FELADATKÖREI: Gábriel a közvetítő ember és Isten között. Az összes üzenetközvetítő lény vezetője.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor megkérdőjelezed a helyed az isteni tervben, és szeretnéd tudatosan alakítani azt, hogy betölthesd az életfeladatod.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: felfedezések, lelkesedés, inspiráció, öröm, motiváció, türelem, tulajdon, tilalom.
LEBONTJA: zaklatottság, unalom, elégedettség, frusztráció, álmatlanság.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): forró/ gyors/levegő.
SZÁRNYAI: törtfehér/bézs arany szálakkal átfutva.
IKONOK: zászló, kézirattekercs, kard, trombita.
ÁLLATOK: kaméleon, zsiráf) tücsök, ló, rinocérosz, vörösbegy, veréb.
NÖVÉNYEK: mandula, ánizs, bergamot (narancs), szívvirág, cédrusfa, pimpó, gyermekláncfű, szemjavító fii, páfrány, gabona, magyal, komló, borostyán, menta, olíva, papirusz, pisztácia, rózsa, zsálya, szilfa.
TÁRGYAK: angyalművészet, kommunikációs eszközök (rádióhullám, optikai szál, stb.), angyalkórusról készült képek, hegyek, papírtekercsek (nyilatkozatok, rendeletek, kardok, színházi színpad, szél).
BOLYGÓ: Hold, Uránusz.
NAP: hétfő.
ÉVSZAK: nyár.
TERMÉSZETI ERŐ: levegő.
FÉMEK: réz, arany, ólom, ezüst.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, hegyikristály, azurit, citrin, zafír.
FORMÁK: egyenes vonalak.
CSAKRÁK: napfonatcsakra, torok, harmadik szem.
ZENEI HANG: D.
HANGSZEREK: rezes hangszerek (különösen a trombita).
SZÍNEK: krémszín, arany, fehér, sárga.
SZÁM: 3.
ILLAT: mandula, ánizs, bergamot (narancs), citrus, menta, zsálya.
ILLATTÍPUS: hűvös, levegős, tiszta.

RUHÁZAT (ANYAGA): vászon.

Hogyan lépj kapcsolatba Gábriellel?
Gábriel nagyon szigorú angyal. Mint az üzenethordozók főangyala gondoskodni fog róla, hogy a tisztán hallók mindent megértsenek mondanivalójából. Modora nagyon nyers, egyenes és szűkszavú, akik kapcsolatba lépnek vele, kiképzőtáborban érezhetik magukat. Szavát nem felejti, és időről időre jeleket küld, hogy megerősítse intelmeit.
A tisztán érzőket elsőre összekavarhatja, mert Gábriel aurája tele van vibráló élettel. Sokszor reneszánsz kori éles elméjű és precíz diákhoz hasonlítom.
Gábriel külseje jegyzetelésre készteti a tisztán látókat és az álmon keresztül kommunikálókat. Megjelenése egyből elárulja, hogy vezéregyéniség, gerinces és határozott fellépésű, vászonruhás ember. Első találkozás alkalmával nehéz egyenesen a szemébe nézni, mert nézésével egyből a lelkedbe lát és azonnal észreveszi lényed legbelsőbb dolgait. Már csak puszta jelenléte is felteszi neked a kérdést: „Őszinte vagyok magammal?
 
Miben segíthet?
-médiafeladatok
-a fogamzás és a termékenység elérése
-gyermekek örökbefogadása
-művészi és a művészetekkel rokonítható tervek megvalósítása
-újságírás és írás
 
Fohász
Mielőtt belevágnál bármilyen művészi vagy kommunikatív terved megvalósításába, kérd Gábriel segítségét.
Gábriel arkangyal, kérlek, segíts (itt nevezd meg tervedet). Kérlek, engedj utat kreatív energiáimnak, segíts megnyitni elmémet, hogy igazán eredeti gondolataim születhessenek. Kérlek, segíts abban is, hogy energiám és motivációm mindvégig megmaradjon. Köszönöm neked, Gábriel.
 
Teljes leírás:
Gábriel nevének jelentése: „Isten az én erősségem”.
Ő tudatja a gyermekre vágyó szülőkkel a várható fogamzás örömhírét, vagy támogatja őket az örökbefogadási folyamat lebonyolításában. Gábriel ad erőt és bátorságot a nőknek ahhoz, hogy felvállalják az anyaság bizonytalan kimenetelű terheit, és a sors vaksága ellenére igyekezzenek a gyermekeik számára a lehető legkedvezőbb körülményeket biztosítani.
Támogatja azokat, akik a művészetekre és a kapcsolattartásra tették fel az életüket. Kérd Gábriel segítségét, útmutatását és „ügynöki” közreműködését, ha képzőművész, író, színész, táncos, újságíró, iparművész, esetleg modell, zeneszerző, zenész, riporter, énekes, tanár vagy egyéb szellemi üzeneteket közvetítő foglalkozásod van. Gábriel szélesre tárja előtted a lehetőségek kapuit, hogy nagyszerűen fejezhesd ki magad. Gábriel arkangyal instruktornak, házitanítónak sem utolsó, megbízható ihletadó, és ezerféle módon tudja ösztönözni a művészeket és a kommunikációval foglalkozókat az eredményes önkifejezésre. Sokat segíthet a lámpaláz, az alkotói szorongás és a halogató taktika leküzdésében.
Gábrielt régóta nagy hatalmú, erőteljes arkangyalként ismerjük, s aki hozzá fordul segítségért, hamarosan megtapasztalhatja, mennyivel energikusabb és eredményesebb, mint azelőtt. Gábriel kifejezetten a cselekvőképesség és a cselekvés arkangyala.
Így vallott önmagáról: – Azért vagyok itt, hogy támogassam a társadalom érdekében megszólalókat, hogy el tudják mondani a közlendőjüket. Ősidőktől pártfogolom ezt az ügyet, s mondhatom, kevés változás történt azóta. Igaz, változott a közlés módszere, jelentős a technikai haladás, ám nem változott a művészet és a beszéd hatóereje, szívesen kölcsönzöm az erőmet a közösség érdekében kiálló, változásokat akaró, jó szándékú embereknek. Engedjétek meg, hogy feltárjam lelketek rejtekajtóit, és megtudjátok, milyen ügyben és hol van szükség arra, hogy megmutassátok, mit tudtok. Szerepeteket vállaljátok fel szívből, s akkor nagy hatással lesztek a többiekre.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Related posts

Raphael arkangyal

Sandal

Ariel arkangyal

Sandal

Anael arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .