Angyali történetek

Egy angyalcsoport élményei

 

Marcus-Kayamiel-angyalok fénye

 

Szeretném élményeimet megosztani veletek. Évek óta segítek minden olyan megfáradt, beteg embernek, akik bizalommal fordulnak hozzám. Hosszú ideje hogy tanfolyamokat végeztem,és és az ott tanultak alapján gyógyítom a testet és a lelket. Megismerhettem az Angyalok csodálatos világát, és létezésüket mindennapjaimban. Szeretetük, és energiájuk minden embert megérint. Az egy éve működő Angyal csoportunk (Kisvárdán) minden tagja érezte már az Angyalok jelenlétét. Vasárnapi meditációnk Őrangyalunk, és az Arkangyalok találkozásával töltöttük. Szavakkal nem tudom kifejezni mit éreztünk.Szem szárazon nem maradt. Hatalmas szeretet,és mindent betöltő béke amit utána éreztünk. Azonban Marcus Arkangyal, és Kayamiel Arkangyal jelenléte lenyűgözte a csoportot, érezték hatalmas energiájukat és mindenkit megérintett ez a leírhatatlan szeretet amit felénk sugároztak. Marcus Arkangyal hatalmas szeretete egy szürke hétköznapot is varázslatossá emel.A napokban már nem csak gyógyítás alkalmával hanem hétköznapi dolgaim közben is itt van velem,és irányít. Szeretném ha minden ember közelebb engedné magához az angyalokat hisz ők csak arra várnak hogy kérjük,és hívjuk őket.Segítségünkre állnak minden pillanatban,minden problémában,és minden betegségben.Aki egyszer már tapasztalta létezésüket ,és energiájukat azok a földi útjuk során szeretettel teli életet élnek. Hálás vagyok a TEREMTŐNEK,hogy itt lehetek,és minél több embernek hitet, reményt, és szeretetet adhatok az Angyalok segítségével.Hálám és Szeretetem minden Angyalnak és Arkangyalnak hogy jelen vannak életemben.ÁLDÁS.
Írta: Kocsor Gabriella 
Közzétette:  Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalokfenye.hu
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb