Angyalok/ArkangyalokArkangyal leírások

Bariel arkangyal

Bariel arkangyal kártya

Aratás – szolgálat – az ég és a Föld csodái – betelje­sülés – nevetés – átélni a világot az összes érzékünkkel – minden élet tisztelete – együttérzés -felelősség – élvezet – egyesülés az állatok és a növények világával – a fizikai test védelme – növekedés – a magány, elkülönülés érzésének feloldása.

A csillagjegyek három szimbóluma egymás fölé van helyezve.
Az első csillagjegy, a bika, szimbóluma a bőség szar­vait ékesíti, amely a kos szarvához hasonlóan csavaro­dik lefele. A kos a bátorságot, az energiát és a tettek szükségességét szimbolizálja. A Föld termékenységével (a bika jegye) történő egyesülésből nő ki a végtelen bő­ség. Ez a bőség az isteni forrásból ered és fényes energiaként tér vissza a Földre. Ez az adakozás és elfogadás körforgása, amely az élet feltétele a Földön, azé az éle­té, amelyben összhangban állunk önmagunkkal és az összes élőlénnyel. Ez a tudat első földi szintje. A szűz rendet, munkát és mások művének szolgá­latát jelenti, miközben együttérzés keletkezik és a lélek további szintre emelkedik. A bak koncentrációt, fegyelmet és uralmat ad az anyag fölött. A halak az állatövi jegyek tizenkettedik, utolsó jegye. Ezzel bezárul a kossal kezdődött kör. Ezál­tal lezárul és befejeződik a földi fejlődés. Az ember ne zárkózzon el a világ elől és ne vesztegesse el az értékes idejét. Részt kell vennünk a Föld örömeiben, kincsei­ben és ajándékaiban.
 
Bariel arkangyal energiája
Egy új, tökéletes világ víziója és megteremtése. Eb­ben a tökéletes világban minden állatot és az összes töb­bi életformát átszellemült lényként tisztelik és becsülik
A világ szent hely. És a benne élő összes élőlény is szent. Minden porszem szent, hiszen az isteni Teremtés része és az összes élet ősalapjából született. A Teremtés­sel való minden visszaélés a Föld és az ő teremtményei­nek megszentségtelenítését jelenti, amely megváltoz­tatja a bolygónk alakját, rosszabbá teszi az életkörülmé­nyeket és természeti katasztrófákhoz vezet. A többi élő­lény iránti tisztelet és az együttérzés hiánya a földi ja­vak megszerzésére irányuló egyoldalú rögzülésébe torkolltak.
Az ember azáltal, hogy a többi élőlénytől elkülönülő tudatként tekint magára, kivonja magát az összes életet magába foglaló egységéből. Nem tiszteli magát és a töb­bieket sem, ezért is él a tisztelet nélküli élet tudatában, melyet a holt vagyonnal kompenzál.
Bariel arkangyal az összes élet iránti szeretetből és hálából kiáramló kimeríthetetlen bőség és jólét princí­piumát képviseli. Arra tanít bennünket, hogy a Föld bolygóra úgy tekintsünk, mint élő organizmusra, ma­gunkra meg mint ezen organizmus védett, mindennel ellátott és szeretett részére. A Bariel arkangyal irányí­totta energiaáramlás szabad folyása alapot teremt a többi teremtmény iránti megfelelő bánásmódra. A Sze­retetünk és az együttérzésünk táplálja a közös fejlődést és befolyásolja a földi struktúrák finomabbá válását. Minden szenvedés, melyet az együttérzésünkkel és a többi élőlénnyel való összekapcsolódásunkkal enyhítünk, élettel teli energiaként, jóindulatként, kegyként és be­teljesülésként árad vissza hozzánk.
Bariel arkangyal megerősíti a többi életforma észle­lését és érzését. Például megtanítja, hogyan érthetjük meg szívünkkel a bálnák énekét. A bálna erőállat, Ba­riel arkangyal rajta keresztül küldi el üzenetét a világ­nak. Elvezethet bennünket a saját erőállatunkhoz, ha azt kívánjuk.
Bariel arkangyal egyesíti Lelkünket Lord Maitreya Fényével, amely az összes teremtmény iránti végtelen jóság és szeretetteljes együttérzés mesteri tudatát kelti életre bennünk. Maitreya nevének ismétlése a szövegek­ben azzal függ össze, hogy Lord Maitreya közreműködé­sével fejeződik be a krisztusi tudat visszatérése az új korszakban.
 
Így szól Bariel arkangyal
Én, Bariel arkangyal, azért jöttem, hogy megkérjelek Titeket, halljátok meg újra a Föld hangját. Legyenek be­borítva az igazság szelével, a szeretet vizével, a megúju­lás tüzével és álljatok szilárdan a felelősség Földjén, hogy a saját nevetekben szenteljétek meg az Atya-Anya-Isten Teremtését. Érezzétek meg a szeretetteljes ölelésemet és az egész világ ölelését. Vidámságot viszek a tudatotokba és az élet nevetését, és tiszta örömét adom nektek.
 
Meditációs gondolat
A Föld ölében tökéletes helyem van, éppen ezért fizikailag védve vagyok. Élvezem a létet, rajtam keresztül válik valóra az élet csodája.Teljesen boldog vagyok.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!
 

 

 

Related posts

Sandalphon arkangyal

Sandal

Gabriel arkangyal

Sandal

Ananhel arkangyal

Sandal

Írj kommentet

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .