Angyali üzenetekArkangyali üzenetekAzrael arkangyal üzenetei

Azrael arkangyal üzenete: A lélek szabadsága (2015.okt.22.)

Azrael arkangyal kártya
Földi létben, fizikaiságban élő szeretetfények!
Ennek a földi hónapnak a vége mindenkinek nehéz érzelmileg. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani számotokra. Ilyenkor többet gondoltok elhunyt családtagjaitokra, barátaitokra, és magára a halálra. 
De mi a halál? A halál a lélek szabadsága. A halál folyamata olyas valami, amit nem lehet elkerülni ezen a létsíkon fizikai formában. Szükséges része az emberi tapasztalatnak. Az emberek nincsenek rá felkészülve, részben félelemmel tekintenek rá, másik részüket viszont érdekli mi van “odaát”, a “túloldalon”. A halál csak illúzió kedveseim, mivel testetekkel azonosítjátok magatokat, de sokkal többek vagytok ennél. Test, lélek, szellem hármasságból álltok össze. A test csak hátrahagyja sűrű megjelenési formáját és alakot vált. Ilyenkor tudjátok és látjátok meg valójában akik Vagytok.
A Föld bolygó csak egy része az utazásotoknak, amit csak a lelketek, az isteni szikrátok ért teljesen. Minden az isteni terv legnagyszerűbb kibontakozása, ami megvalósítja legnagyobb vágyaitokat és manifesztálja valóságotokat. 
Eltávozott szeretteitek öröm fényben táncolva élik meg isteni teremtésüket miután kiszállnak testükből. Megélik az Egységet Istennel, Mennyei teremtő Atyánkkal. Ezután eldönthetik, hogy újra reinkarnálódnak – új lélekszerződést írva, fejlődnek tovább magasabb dimenziókig, vagy reintegrálódnak a Forrásba.
Ez egy csodálatos utazás kedveseim, ami vállaltatok. Nincs kezdete, és nincs vége – még ha így is látjátok jelenlegi megtestesüléseteket. Minden a MOSTban zajlik. Életetek az önmegismerés, a tapasztalatszerzés csodája, mert a lélek vágyik a megtapasztalásra. Érzelmekre, színekre, hitrendszerekre, szenvedésre – akár életeken át. Igen… a fájdalomra is, mivel ebben a dimenzióban van erre lehetősége a léleknek. Ez a dualitás, és a duális tapasztalás része.
Másik fontos dolog ezen időszak alatt, azok a babonáitokhoz kapcsolható “ünnep”. Jó szórakozásnak tűnik ugyan, de ilyenkor sajnos magatokhoz vonzotok olyan sötét lényeket, akiket nem kéne. “Ünneplitek” az álarcokkal, tárgyakkal őket. Ne felejtsétek, a tárgyak ugyanúgy bevonzzák akár a pozitív, akár a negatív entitásokat. Mi égiek utasítani nem fogunk titeket, hogy ne tegyétek, mivel tiszteletben tartjuk szabad akaratotokat és megtapasztásaitokat. Így csak elmondtam ennek lényegét. Tegyetek belátásotok szerint ezzel kapcsolatban.
Bármerre is mentek, világítson Fényetek, akár a gyertyaláng. Adjatok belőle minden földi testvéreteknek, hiszen a szeretet és a fény határtalan. Isten szeretete Ti bennetek van!
Drága fényeim, ha vigaszra van szükségetek szomorúságotok óráiban, hívjatok engem, és ott leszek veletek. 
Az élet örök.
Azrael arkangyal
Közvetítette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

 

 
 

 

 

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb