Angyali üzenetekAriel arkangyal üzeneteiArkangyali üzenetek

Ariel arkangyal üzenete: Érezzétek át a Földet, érezzétek át a csodát (2015.ápr.22.)

 
Ariel arkangyal kártya

Ariel arkangyal szólok Hozzátok, Föld Napjának alkalmából. Kívánom Ti Nektek Szeretettel Áldott Kedveseim, hogy Érezzétek át azt a Csodát, melyet Jómagam, s Földanya, Gaia átélünk, Átérzünk, Megélünk, s Továbbadunk Minden pillanatban! Érezzétek át a Földet! Érezzétek a víznek morajlását, a szélnek suttogását! Érezzétek szívetekkel a Hegyeknek hangját, a varjak beszédét! Halljátok meg a Legyek zümmögését, vegyétek fel Játékukat! Játsszátok, hogy Ti Vagytok a Szélnek hangja! Susogjatok! Suttogjatok! Csak Játsszatok!

Játsszatok Földanyával! Játsszatok Rajta! Boldog táncot lejtsetek Keblében, s közben Örvendezzetek, hogy e Nemes Lélek a Ti Anyátok. A Mi Anyánk, ki vigyáz Mi Reánk! 
Szeressétek Állat Testvéreiteket! Áldjátok Őket, mert léteznek! Áldjátok Őket, mert Ők a Világ Egyensúlyának hordozói! Váljatok Eggyé ezen nagyszerű Lényekkel, kiket Én Szeretet Gyógyítóknak Hívok. Érezzétek Át Szívük Dobbanását! Érezzétek Át Lelkük Suttogását! 
Ariel arkangyal, szóltam Hozzátok. Földanya üzenetét adtam át Nektek! Legyetek Áldottak a Szent Szeretetben! Legyetek Áldottak a Szent Természetben!
Áldásom és Szeretetem Öleli a Természetet! 
Boldogság, Bátorság, Egészség! Ez legyen előttetek, mikor Föld Anyára gondoltok! Áldás! 

Ariel arkangyal
Közvetítette: Kalocsai Klára / Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több segítségért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet!

Sandal

Üdvözöllek drága lélek! Sandal vagyok. Angyali szikrával érkeztem erre a csodálatos bolygóra, hogy segítsem az emberek és Gaia (a Föld) emelkedését. Felsőbbik énem, és angyal testvéreim üzeneteivel szeretnék - Ég és Föld összekötőjeként - Neked és mindenkinek segíteni a mindennapi életben. Angyali energiájú alkotásaimon, Angyalmandaláimon, és ásvány/kristályékszereimmel is szeretném emelni a rezgéseit azoknak, akiknek ez szükséges. Mindezekkel rezgéseket, impulzusokat közvetítek az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítok el. Illetve spirituális tanácsokkal, tanításokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb